8 λόγοι που ένα smartwatch μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Το να έχεις έναν personal trainer πάνω στον καρπό σου είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να παραμείνεις υγιής! Τα smartwatch έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ ώστε να σε βοηθήσουν να είσαι fit και να βελτιώσεις την υγεία σου. Γι’αυτό και εμείς σου δείχνουμε σήμερα πώς θα καταφέρεις να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου χρησιμοποιώντας ως βοηθό το smartwatch.

#1. Πρόσθεσε περισσότερα βήματα στην καθημερινότητά σου
Ένας μέσος άνθρωπος κάνει περίπου 4.000 βήματα τη μέρα. Αύξησε τα βήματά σου κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ανέβα στον 6ο όροφο με τις σκάλες,

κατέβα από το λεοφωρείο μια στάση νωρίτερα από τη δική σου στάση και παρακολούθησε το smartwatch για να δεις την εξέλιξή σου μέσα στην εβδομάδα.

#2. Βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου σου
Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι στην απώλεια των κιλών η καλή ποιότητα ύπνου. Για να δεις πόσο βαθιά κοιμάσαι χρησιμοποίησε το smartwatch που κάνει καταγραφή του ύπνου, εφόσον το φοράς όταν κοιμάσαι, και με τα αποτελέσματα που θα σου δείχνει σε βοηθάει να βελτιώσεις τον τρόπο που κοιμάσαι.

#3. Μέτρα τους καρδιακούς παλμούς σου
Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να το παρακάνουμε στην ένταση, στην ταχύτητα και στον χρόνο που γυμναζόμαστε. Το smartwatch θα σε βοηθήσει να έχεις τον πλήρη έλεγχο και να μην το παρακάνεις με την άσκησή σου. Επίσης η καταγραφή καρδιακών παλμών θα σου μάθει ποιο είναι το επίπεδο άσκησης που λειτουργεί καλύτερα στον δικό σου οργανισμό.

#4. Μέτρα την αρτηριακή πίεση και το οξυγόνο στο αίμα σου
Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο με την πανδημία που έχει πλήξει όλο τον κόσμο. Το άγχος είναι μεγάλο και οι ρυθμοί που ζούμε έχουν αλλάξει. Το smartwatch θα σε βοηθήσει να ελέγχεις τόσο την πίεσή σου, όσο και το οξυγόνο στο αίμα σου και θα σε κάνει να νιώθεις πως έχεις λίγο παραπάνω στο χέρι σου τον έλεγχο της υγείας σου.

#5. Χρησιμοποίησε το χρονόμετρο
Με το χρονόμετρο μπορείς να βάζεις challenges στον εαυτό σου ώστε να μην επαναπαύεται και να παραμένεις fit. Aν σου αρέσει το τρέξιμο ή το jogging θα χρειαστείς το χρονόμετρο πάρα πολύ στην καθημερινότητά σου καθώς θα σε βοηθήσει να ανταγωνιστείς τον ίδιο σου τον εαυτό και να καταφέρνεις πάντα νέους χρόνους στο τρέξιμό σου.

#6. Άκου μουσική και αφέσου στον ρυθμό
Είτε όταν δουλεύεις είτε όταν αθλείσαι η μουσική σε βοηθάει να περνάς τον χρόνο σου χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αυτό σημαίνει περισσότερη άσκηση και ίσως και… περισσότερη δουλειά! Το OOZOO Smartwatch σου παρέχει πλήρη έλεγχο της μουσικής που έχεις στο κινητό σου. Έτσι μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια ενώ γυμνάζεσαι.

#7. Μάθε τον καιρό
Για έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την άθληση το να γνωρίζει τις συνθήκες του καιρού είναι σημαντικό ώστε να ξέρει πώς θα προγραμματίσει την άσκησή του σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο.

#8. Μέτρα τις θερμίδες σου
Κι όμως το OOZOO Smartwatch θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το βάρος σου ή να αδυνατίσεις καταγράφοντας τις θερμίδες που καταναλώνεις μέσα σε μια μέρα!

Όλες τις παραπάνω δυνατότητες θα τις βρεις μόνο σε ένα smartwatch και αυτό δεν είναι άλλο από το νέο OOZOO Smartwatch. Το ΟΟΖΟΟ Smartwatch συνδέεται με το smart κινητό σας μέσω Bluetooth και μέσω της σχετικής εφαρμογής και υποστηρίζεται από συστήματα Android και iOS. To ρολόι φορτίζει με τον συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή USB μέσω της μαγνητικής επαφής στο πίσω μέρος της κάσας, ενώ η ώρα και η ημερομηνία ρυθμίζονται αυτόματα μόλις γίνει η σύνδεση με το κινητό.

Το OOZOO Smartwatch περιλαμβάνει τις παρακάτω λειτουργίες

Μετρητής θερμίδων
Καρδιακών Παλμών
Αρτηριακής πίεσης
Oξυγόνου Αίματος
Λειτουργία Sports (περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία κλπ.)
Καταγραφή Ύπνου
Καιρός
Μηνύματα (WhatsApp, SMS κλπ.)
Έλεγχος Μουσικής
Λήψη Φωτογραφίας
Χρονόμετρο

 Το OOZOO Smartwatch θα σε βοηθήσει σίγουρα να αποκτήσεις πιο ωραίο σώμα αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα fashion item που θα αναβαθμίσει το στιλ σου! Έχει ελκυστικό design και πολλές επιλογές σε λουράκια για να βρεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στην εικόνα σου.

Ανακάλυψε όλους τους συνδυασμούς με λουράκι σιλικόνης ή ατσάλινο mesh μπρασελέ και κάνε το πιο smart fashion statement!! Τα OOZOO Smartwatches έχουν προτεινόμενη τιμή λιανικής 80€ με λουράκι σιλικόνης και 90€ με ατσάλινο mesh μπρασελέ.

Μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις στο επίσημο site της OOZOO εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Θες να γίνεις super fit; Να τι πρέπει να κάνεις!

Νερό με λεμόνι: 5 λόγοι που θα σε πείσουν να ξεκινάς… μαζί του την ημέρα σου!

Αυτά είναι τα 6 πιο σημαντικά οφέλη της Βιταμίνης C που πρέπει να γνωρίζεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα