8 tips που θα μεταμορφώσουν την εικόνα σου και σoυ τα προτείνει το fashion icon Sienna Miller

H Sienna Miller παραμένει ένα fashion icon και μια γυναίκα που δεν πρόκειται να βαρεθούμε να βλέπουμε ποτέ. Η ίδια εξακολουθεί να μας γεμίζει με έμπνευση κάθε φορά που κάνει μια δημόσια εμφάνιση και θέλουμε διακαώς να μάθουμε όλα τα μυστικά του αξεπέραστου στιλ της. Σήμερα σου έχουμε 10 από αυτά που θα σε εμπνεύσουν για να ανανεώσεις και το δικό σου

στιλ!

1. Όταν δεν είσαι σίγουρη τι να φορέσεις δοκίμασε κόκκινο με μαύρο. Η Sienna συνδυάζει κόκκινο φόρεμα με μαύρα πέδιλα και τσάντα και κλέβει τις εντυπώσεις.

2. Ένα σύνολο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ είναι το μάλλινο πουλόβερ σου και μια μίντι φούστα. Η ηθοποιός τα συνδυάζει με cow boots και oversized bag και δείχνει υπέροχη.

3. Έχεις βαρεθεί να φοράς τζιν και ψάχνεις για μια casual αναλλακτική λύση; Τα shirtdresses αποτελούν μια ιδέα που θα σε βολέψει πολύ στην καθημερινότητά σου.

4. Κάνε το casual στιλ σου, που αποτελείταια από τζιν και t-shirts, πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας μια κατακόκκινη τσάντα, όπως ακριβώς κάνει η Sienna Miller.

5. Όταν δες θες να φορέσεις sneakers ή ankle boots με το τζιν σου τα loafers είναι η τέλεια επιλογή. Η Sienna τα συνδυάζει με μαύρο top και oversized δερμάτινη τσάντα.

6. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεις την ηθοποιό με cricket jumper (έτσι αποκαλούν αυτά τα πουλοβεράκια με το V στο εξωτερικό), μαύρο παντελόνι και mules. Τα συγκεκριμένα πουλοβεράκια έχουν επανέλθει στη μόδα και αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις.

7. Η Sienna τολμάει να συνδυάσει διαφορετικά καρό μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό! Τόλμησέ το και εσύ και μην φοβάσαι τίποτα.

8. Θες να νιώσεις super sexy σε κάποια βραδινή σου εμφάνιση; Τότε το slip dress είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις! Φόρεσέ το με διακριτικά κοσμήματα και εντυπωσίασε τους πάντες γύρω σου.

Διαβάστε ακόμα: 7 παλτό και jackets που αξίζει να βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα