Cardi B: Μάθαμε το προϊόν που χρησιμοποιεί για αποτρίχωση στα πόδια -Κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

Τώρα που οι celebrities, ειδικά στην Αμερική, μένουν ακόμη σπίτι, συνεχίζουν να περιποιούνται, πρόσωπο, σώμα και μαλλιά μόνες τους. Κάποιες έχουν βάψει τα μαλλιά τους σε έντονες ροζ ή μπλε αποχρώσεις και κάποιες άλλες περιορίστηκαν στη ρίζα και την κάλυψη των λευκών.

Υπάρχει και η κατηγορία που περιποιείται σχολαστικά την επιδερμίδα απλώνοντας μάσκες και scrub και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την αποτρίχωση. Άλλωστε είναι Καλοκαίρι.

Ακόμη

κι αν δεν πηγαίνουν στην παραλία το πιθανότερο είναι να κάνουν μια βουτιά στην πισίνα τους και φυσικά να ανεβάσουν μια φωτογραφία στα social media. Θα πρέπει λοιπόν το δέρμα στα πόδια τους να είναι άψογο.

Προφανώς αυτό σκέφτηκε και η Cardi B η οποία σε ένα από τα τελευταία της post ανέβασε το προϊόν που χρησιμοποιεί για να κάνει αποτρίχωση στα πόδια της. Είναι super οικονομικό και αποτελεσματικό.

Πρόκειται για το Veet Aloe Vera Legs & Body Hair Remover Gel Cream. Στοιχίζει λιγότερο από €10 και είναι ότι καλύτερο αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξυράφι και δεν αντέχετε το κερί.

Η Cardi B πριν από μερικές εβδομάδες κοινοποίησε ένα ξεκαρδιστικό video που τη δείχνει να προσπαθεί να κάνει αποτρίχωση με κερί στην περιοχή του bikini. Φυσικά τα παράτησε. Αποφάσισε να το αναλάβει η ειδικός όταν επιτέλους βγει από το σπίτι και καταφέρει να κλείσει ραντεβού.

Τώρα προτίμησε κάτι ανώδυνο και σίγουρο. Άπλωσε την κρέμα στα πόδια της, την άφησε να δράσει και στη συνέχεια την απομάκρυνε. Το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο και όπως η ίδια σχολίασε το δέρμα στα πόδια της είναι απαλό και υπέροχο.

Ναι, έχουν και οι celebrities τις δυσκολίες τους μη νομίζετε πως είστε οι μόνες.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

DIY: Μάσκες λάμψης, λεύκανσης και ενυδάτωσης που θα σας ξετρελάνουν!

Το άψογο hairstyle της Amal Clooney οφείλεται στο μυστικό της “όπλο”-Δείτε ποιο είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα