Άσπα Τσίνα: «Οφείλω να απολογηθώ! Υπερτίμησα τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι»

Η Άσπα Τσίνα μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί μέσα από τους έντονους διαλόγους που υπήρξαν στο J2Us στο οποίο συμμετέχει, αλλά και τους «κομμένους» διαλόγους θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να ξεκαθαρίσει:

«Οφείλω να απολογηθώ και απολογούμαι διότι υπερτίμησα τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι και οδηγήθηκα σε συγκεκριμένες σκέψεις. Αυτό είναι σφάλμα δικό μου όμως θα κρατήσω το θετικό, πήρα ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω εγώ.

Παράλληλα με εμένα μαθήματα παίρνουν

κι άλλοι άνθρωποι για τον εαυτό τους. Θα μου πεις είμαστε σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ο πυρήνας του ενδιαφέροντος έπρεπε να είναι το τραγούδι. Έτσι όπως εξελίσσεται το παιχνίδι, είναι περισσότερο ψυχολογικού χαρακτήρα παρά τραγουδιστικού, χωρίς να θέλω να προσβάλλω και να θίξω κανέναν.

Από τον ντορο που γίνεται… είμαι λίγο προκλητική στον τρόπο που εκφράζομαι πολλές φορές, αλλά βλέπετε ότι απολογούμαι. Αυτό που έγραψα το “μοντάζ= φόβος” κάποιοι παρανόησαν και θεώρησαν ότι είναι μια μορφή απειλής. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όλοι οι άνθρωποι που εκτιθέμεθα θα έχουμε και καλές και κακές στιγμές. Για λόγους προστασίας αποκλείστηκε ένα κομμάτι. Δεν πειράζει. Εγώ δεν θα το συνεχίσω, γιατί δεν έχω σκοπό να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν άλλο», είπε η Άσπα Τσίνα στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Δείτε όσα ανέφερε:

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Τσαβαλιά: «Ο Μάρκος δεν με ήθελε…»

Χωρισμός – «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου!

Η Λάουρα Νάργες μιλά για το The Voice και την Χριστίνα Μπόμπα: “Ήταν πάρα πολύ σκληρό”

Keywords
Τυχαία Θέματα