Celine Dion: Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της -Ακύρωσε την περιοδεία της λόγω του συνδρόμου που διαγνώστηκε

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Celine Dion αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια πως πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person (SPS), όπου της προκαλεί σπασμούς σε όλο της το σώμα. Η πάθηση είναι ανίατη και όσο εξελίσσεται μετατρέπει τους ασθενείς σε αγάλματα προκαλώντας μυϊκή ακαμψία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 26/5, η πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε γνωστό μέσω έκτακτης ανακοίνωσης πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της μάχης που δίνει για την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η Celine Dion

δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις ημερομηνίες από την περιοδεία της «Courage World Tour» δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς να συνεχίσω να αναβάλλω τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Celine Dion.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)


Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι όσοι αγόρασαν εισιτήρια θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε με αφορμή τον γάμο του Μουζουράκη -«Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου»

Πάνος Μουζουράκης: Στην Αίγινα μια μέρα πριν τον γάμο -Ξεκίνησε από νωρίς το γλέντι για τον γαμπρό -Βίντεο

Γνωστός Έλληνας εξομολογείται: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα