Emmy Awards 2019: To make up look που υιοθέτησαν οι περισσότερες celerities μπορείτε να το αντιγράψετε μόνες στο σπίτι

Η βραδιά των Emmy Awards ήταν λαμπερή, με τις celebrities να πατάνε το κόκκινο χαλί λαμπερές και με glam looks. Οι beauty experts δημιούργησαν υπέροχα looks και γνώριζαν εκ των προτέρων ότι οι φωτογραφίες των stars θα κάνουν το γύρω του κόσμου σε μερικά λεπτά.

Το make up look όμως που έκανε θραύση ήταν ένα: Το no make up make up look, αποδεικνύοντας πως συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση και όλο και περισσότερες διασημότητες

το υιοθετούν ακόμη και στις πιο λαμπερές εμφανίσεις τους.

Η Sophie Turner αλλά και η Michelle Williams επέλεξαν ένα φυσικό αλλά glam look με nude χείλη. Η Mandy Moore και η Niecy Nash από την άλλη κράτησαν μεν διακριτικά τα χείλη και τα ζυγωματικά αλλά τόνισαν μάτια με ένα smudgy eyeliner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SoftieT (@softieturner_) στις 23 Σεπ, 2019 στις 12:25 πμ PDT

Σύμφωνα με τον celebrity make up artist της Beyonce, Sir John, το φυσικό μακιγιάζ είναι ένα look που ήρθε για να μείνει. Σημασία έχει να είναι τέλεια η επιδερμίδα. Και αυτό σημαίνει πως το φον ντε τεν και η πούδρα είναι τα προϊόντα στα οποία πρέπει να δίνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε το τέλειο no make up make up look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMAGE (@image.ie) στις 22 Σεπ, 2019 στις 11:06 μμ PDT

Εξίσου σημαντικό είναι το φινίρισμα σε ζυγωματικά και μάτια με φόρμουλες που έχουν στη σύνθεση τους απαλές λάμψεις. Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε γήινους τόνους και τα χείλη επιβάλλεται να έχουν αποκλειστικά και μόνο nude τόνο. Με μπεζ ή ροζ υποψία, δεν έχει σημασία. Απλά πρέπει να είναι διακριτικό και χωρίς super έντονες γυαλάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Williams (@michelleingridwilliams) στις 23 Σεπ, 2019 στις 1:28 πμ PDT

Όσο αφορά τα μάτια πρέπει να ακολουθείτε πάντα την ίδια φιλοσοφία αν και δεν απαγορεύονται οι πιο σκούρες καφέ αποχρώσεις ή το eyeliner. Αν και ξεφεύγει από το κλασικό no make up παραμένει ένα φυσικό ύφος που οι λάμψεις και το “γυμνό” δέρμα έχουν τα πρωτεία.

Και μην ξεχνάτε πως πρόκειται για ένα make up look που μπορείτε να υιοθετήσετε όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Emmy Awards 2019! Η Emilia Clarke εμπνεύστηκε το χτένισμα της από τη Jennifer Lopez και το αποτέλεσμα ήταν απίθανο!

Emmy Awards 2019: H Zendaya έβαψε και πάλι τα μαλλιά της κόκκινα αποδεικνύοντας πως είναι το No1 trend του Φθινοπώρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα