Eurovision 2019: Επίθεση του βρετανικού Τύπου στην Τάμτα για την εμφάνισή της!

Το βράδυ της Δευτέρας (14/05) πραγματοποιήθηκε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2019 και το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε η Τάμτα, καθώς εμφανίστηκε πρώτη στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια εκπροσωπώντας την Κύπρο, ξεσήκωσε το κοινό με το Replay και την εκρηκτική της παρουσία. Η Τάμτα εμφανίστηκε στη σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια, ενώ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού -στο δεύτερο ρεφρέν- οι

χορευτές της έβγαλαν το σακάκι και φάνηκε το εντυπωσιακό ένα κοντό φόρεμα με τους κρυστάλλους.

Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια κέρδισε το κοινό και κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, ο βρεττανικός Τύπος της επιτέθηκε. Όπως αποκάλυψαν στο Πρω1νό, η The Sun κατακεραύνωσε την Τάμτα για το outfit που επέλεξε να φορέσει επί σκηνής, γράφοντας μεταξύ άλλων: “Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο επέδειξε τον… κάβαλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο”!

Η Φαίη και οι συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρθηκε και ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος μίλησε στο Πρω1νό σε απευθείας σύνδεση από το Τελ Αβίβ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χρήστος Μπάρκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

“Λύγισε” η Πόπη Τσαπανίδου: “Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου”

Sin Boy: “Μισώ πολύ και απεχθάνομαι τον Αντώνη Κανάκη”!

Keywords
Τυχαία Θέματα