GNTM: Η αποκάλυψη για «ένοχο» μυστικό Ιωαννίδου – Αμανατίδου και το κοινό παρελθόν!

Πρόκειται για δύο κορίτσια του Greece’s Next Top Model που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου και την Άννα Αμανατίδου, οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες ουκ ολίγες φορές.

Ωστόσο, σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου η δημοσιογράφος της πρωινή εκπομπή του Star, Τζώρτζια Γεωργίου αποκάλυψε την «πηγή»του κακού, σύμφωνα με τα όσα τις περιέγραψαν, άλλες κοπέλες του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή, οι δύο κοπέλες

γνωρίζονται από τη Θεσσαλονίκη και το εναρκτήριο λάκτισμα για την κόντρα τους ήταν η απομάκρυνση της Εύης Ιωαννίδου από νυχτερινό μαγαζί στο οποίο δούλευε στην υποδοχή και την θέση της πήρε η Άννα Αμανατίδου.

«Μιλάμε για την Εύη Ιωαννίδου και την Άννα Αμανατίδου και κατ’ επέκταση την Μέγκι. Ουσιαστικά η Εύη και η Άννα Αμανατίδου, γνωρίζονται από πριν… από την Θεσσαλονίκη. Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, είχε συμβεί ένα περιστατικό που μου το έχουν περιγράψει τα κορίτσια. Η Εύη λοιπόν δούλευε σε ένα μαγαζί ως υποδοχή, και κάποια στιγμή δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, διώχνουν την Εύη και φέρνουν στη θέση της την Άννα Αμανατίδου. Η Μέγκι ήρθε ουσιαστικά πιο κοντά με την Εύη κι άρχισε σιγά σιγά αυτή η κόντρα να εξελίσσεται», είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Γεωργίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: «Όταν βγήκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης από το νοσοκομείο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα