Lady Gaga-Natalie Portman: Δες πώς ακριβώς δημιουργήθηκαν οι εκπληκτικές Dior τουαλέτες τους

H Natalie Portman και η Lady Gaga έκαναν δύο πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις με Dior τουαλέτες που τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Η Natalie Portman πήγε στην πρεμιέρα του Vox Lux

στο AFI Fest στο Hollywood και επέλεξε να φορέσει μια τούλινη τουαλέτα Dior από την Dior Couture κολεξιόν για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 που είχε παρουσιαστεί στο Παρίσι.

Η τουαλέτα της Portman ήταν σε παλ ροζ απόχρωση, φτιαγμένη από τούλι και δημιουργήθηκε στο ατελιέ του οίκου Dior στο Παρίσι.

Η τουαλέτα δημιουργήθηκε από 45 μέτρα τούλι και φτιάχτηκε στο χέρι από 4 γυναίκες-ειδικές πάνω στη δημιουργία χειροποίητων πολυτελλών ρούχων. Οι 4 ράφτρες του οίκου Dior δούλεψαν 250 ώρες για να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο φόρεμα.

Η Lady Gaga επέλεξε ένα παρόμοιο Dior φόρεμα για την εμφάνισή της στα SAG-AFTRA Foundation’s Patron Of The Artists Awards στο Hollywood.

To φόρεμα της Gaga λανσαρίστηκε πρώτα στο Dior Couture show για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 και ήταν φτιαγμένο σε dusty pink χρώμα. Το φόρεμα της τραγουδίστριας είχε μαύρες λεπτομέρειες στις άκρες των βολάν και το έφτιαξαν 3 γυναίκες-ράφτρες του οίκου μόδας Dior σε 300 ώρες. Η συγκεκριμένη τουαλέτα δημιουργήθηκε με 65 μέτρα οργάντζας.

Διαβάστε ακόμα: 30+1 τρόποι για να φορέσεις το mom jeans που είναι τόσο δημοφιλές φέτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα