H Bella και η Gigi Hadid σας παρουσιάζουν το πιο πρακτικό hair trend

Τα hair trends της φετινής αλλά και της επόμενης σεζόν τα γνωρίζετε. Ένα από τα οποία είναι τα αξεσουάρ που συνεχίζουν να είναι μεγάλη τάση και πολύ μας αρέσει αφού ένα στολίδι αναβαθμίζει το χτένισμα όσο απλό κι αν είναι και μας βγάζει από τη δύσκολη θέση τις bad hair days.

Όσο για τα υπόλοιπα κάποια είναι εφικτό να τα δημιουργήσετε μόνες και κάποια άλλα θα πρέπει να βάλει το χεράκι ο hairstylist αν θέλετε να είναι όπως πρέπει. Τώρα όμως έρχονται οι αδερφές Hadid να σας αποκαλύψουν

ένα νέο trend που δεν έχει προηγούμενο. Θα πετάξετε από τη χαρά σας πιστέψτε με.

Τόσο η Bella όσο και η Gigi Hadid έλαβαν μέρος στο show του Οίκου Οff-White. Στα παρασκήνια βρέθηκε ο hair guru Jawara Wauchope ο οποίος δημιούργησε ένα look το οποίο ονόμασε “second day blowouts” χρησιμοποιώντας το TIGI Queen for a day Thickening Spray και το Dyson Supersonic Hair Dryer. Το look, όπως καταλαβαίνεται και από την ονομασία του δείχνει σαν να έχει φορμαριστεί την προηγούμενη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι στυλιζαρισμένο και άψογο αφού υποτίθεται ότι έχει “πέσει” ο τεράστιος όγκος και το στημένο φορμάρισμα.

Είναι ότι πιο έξυπνο και πρακτικό έχουμε δει μέχρι τώρα. Και η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές την επόμενη μέρα τα μαλλιά μας είναι πράγματι ωραιότερα. Είναι αυτό που λέμε συχνά στον κομμωτή μας δηλαδή ότι θέλουμε μεν να είναι περιποιημένα αλλά να μη δείχνουν ότι μόλις βγήκαμε από το κομμωτήριο. Αυτό το “ναι μεν αλλά” δημιούργησε ο Jawara Wauchope ίσως επειδή του το ζητούσαν οι πελάτισσες τους.

Το hair look συνδυάστηκε με λαμπερό πρόσωπο με έμφαση στα ζυγωματικά. Οι λάμψεις κατά τόπους είναι και πάλι hugh trend αλλά με φυσικό και διακριτικό τρόπο. Όλα τη σεζόν που έρχονται άλλωστε έχουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: Δείχνουν σαν να μην έχετε προσπαθήσει πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα τάση θέλει κόντρα ξύρισμα στο πρόσωπο

Οι Γαλλίδες μακραίνουν τα μαλλιά τους, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα του bob!

Keywords
Τυχαία Θέματα