H Cara Delevingne και η Rita Ora πρωταγωνιστούν σε μία καμπάνια που πρέπει να δείτε όλες σας

Τόσο η Cara Delevingne όσο και η Rita Ora είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες όσο αφορά την κακοποίηση των γυναικών και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τώρα μάλιστα που τα social media είναι σχεδόν ανεξέλεγκτα πολλές και διαφορετικές μορφές bullying έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στόχος είναι κυρίως οι γυναίκες. Αυτός είναι και ο λόγος που πρωταγωνιστούν σε μια υπέροχη καμπάνια.


Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora) στις 23 Οκτ, 2018 στις 7:31 πμ PDT

Μετά από έρευνα που έκανε η φιλανθρωπική οργάνωση The Cyber Smile Foundation αποδείχτηκε ότι 115 εκατομμύρια φωτογραφίες διαγράφονται από το instagram λόγω του εκφοβισμού που κάνουν οι ακόλουθοι!

Και μάλιστα 46% των γυναικών που αναγκάζονται για τον συγκεκριμένο λόγο να διαγράψουν μία ή περισσότερες φωτογραφίες τους από τον προσωπικό τους λογαριασμό έχουν μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσουν διατροφικές διαταραχές (όπως ανορεξία) ή και να κάνουν κακό στον εαυτό τους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rimmel London UK (@rimmellondonuk) στις 12 Νοέ, 2018 στις 6:00 πμ PST

Όπως καταλαβαίνουμε ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει έτσι. Το γνωστό brand ομορφιάς Rimmel σε συνεργασία με το Cyber Smile Foundation αλλά και την τεράστια βοήθεια της Cara Delevingne και της Rita Ora δημιούργησαν μια σειρά από videos αφιερωμένη σε αυτές τις γυναίκες και κατά προέκταση σε όλες εμάς.

Στα videos εκμυστηρεύονται προσωπικές τους ιστορίες που έχουν να να κάνουν με το bullying που κατά καιρούς έχουν υποστεί και δηλώνουν πεισματικά: “I will not be deleted”. Σαν μια δυνατή κραυγή που αφορά την ελευθερία τους να δηλώνουν όσα πιστεύουν και να αγαπούν τον εαυτό τους όπως είναι. Να ανεβάζουν φωτογραφίες από το πρόσωπο και το σώμα τους ακριβώς όπως είναι, απλά επειδή τα αγαπούν. Όπως πρέπει να κάνει κάθε καθημερινή γυναίκα αυτού του κόσμου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rimmel London UK (@rimmellondonuk) στις 13 Νοέ, 2018 στις 2:07 πμ PST

Αυτό είναι μια υπέροχη κίνηση από όλους. Τόσο από τη Rimmel όσο και από τις δύο celebrities που δέχτηκαν να πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια και να μιλήσουν μπροστά στις κάμερες προκειμένου να βοηθήσουν με τη δύναμη που έχουν ως δημόσια πρόσωπα. Θα πρέπει απλά να ακολουθήσουμε το δικό τους παράδειγμα και να φωνάξουμε μαζί τους I will not be deleted”. Ναι δεν θα διαγράψουμε τίποτα και ποτέ ξανά.

Διαβάστε ακόμη:

Το μακιγιάζ της Kendall Jenner που θα σας εντυπωσιάσει!

H ρουτίνα ομορφιάς της Hailey Baldwin μοιάζει με την δική σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα