H Celine Dion είναι η νέα ambassador του αγαπημένου σας beauty brand!

Η Celine Dion δεν είναι φίλη μας αλλά την εκτιμούμε αφάνταστα. Είναι μια από τις πιο μεγαλύτερες φωνές ever και την έχουμε συνδέσει με τον “Τιτανικό”, τον Leo και την Kate που είναι φίλοι μας και τους αγαπάμε πολύ. Παράλληλα μας αρέσει πολύ το look της αν και μερικές φορές υπερβάλλει λιγάκι. Το παραβλέπουμε όμως αφού σε γενικές γραμμές είναι γοητευτική, καλλίγραμμη και chic.

Όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους φυσικά στην απόφαση της L’ Oreal Paris

να της προσφέρει έναν καινούριο ρόλο: Εκείνο του νέου προσώπου στην καμπάνια της για την βαφή μαλλιών Excellence Hair Color. Ανακοινώθηκε επίσημα χθες στη συνέντευξη τύπου που διεξήχθη στο Wynn Resort του Las Vegas.

Η Dion στην συνέντευξη τύπου δήλωσε: “Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι η L’Oreal Paris θα μου ζητούσε στα 51 μου χρόνια να γίνω ambassador του brand. Είναι θαύμα. O κόσμος αλλάζει και η L’ Oreal Paris συμμετέχει σ’αυτή την αλλαγή με θετικό τρόπο αφού λέει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα ότι πρέπει να ονειρεύεται και έχει δικαίωμα να το εκφράζει. Είναι λοιπόν καιρός η γυναίκας να γίνει πιο δυνατή μέσα στην κοινωνία”.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις 2 Απρ, 2019 στις 5:01 πμ PDT

Το κοινωνικό μήνυμα της Celine Dion είχε να κάνει και με την ίδια όπως είπε χαρακτηριστικά αφού κι εκείνη αγωνίζεται στον δύσκολο χώρο της μουσικής όπου δραστηριοποιείται από την εφηβεία της κιόλας. Επίσης είναι μητέρα τριών παιδιών και πλέον μόνη της αφού έχασε τον σύζυγο της πριν από μερικά χρόνια.

Η Dion αποκάλυψε ότι δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση της L’Oreal αφού πιστεύει ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται όμορφη αφού όταν συμβαίνει αυτό την κάνει πιο δυνατή και αν νοιώθει δυνατή μπορεί να γίνει και επιτυχημένη.

Εμείς περιμένουμε να δούμε την νέα καμπάνια και έχουμε να πούμε ότι συμφωνούμε με όσα είπε η Dion. H αλήθεια είναι ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις την συμπαθήσαμε λίγο παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα θα στολίσετε τα μαλλιά σας με ένα μαντήλι

Μια βιολογική σειρά περιποίησης που θα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα