H Kendall Jenner άλλαξε δραματικά το χρώμα των μαλλιών της δύο φορές σε μία εβδομάδα!

Η Kendall Jenner την εβδομάδα έκανε τα social να ασχολούνται μαζί της αφού έβαψε τα μαλλιά της ξανθά ακολουθώντας το παράδειγμα της κολλητής φίλης της Bella Hadid. Την είδαμε στο show του οίκου Burberry, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry) στις 16 Σεπ,

2019 στις 9:56 πμ PDT

Η Jenner είναι κλασική καστανή και πιστεύαμε πως δεν πρόκειται να αλλάξει. Επίσης δεν έχει τη συνήθεια των αδερφών της που αλλάζουν κάθε μήνα χρώμα και μήκος στα μαλλιά τους χρησιμοποιώντας extensions ή περούκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 20 Σεπ, 2019 στις 8:11 μμ PDT

Και χθες το βράδυ, στα βραβεία Emmy έκανε και πάλι την έκπληξη αφού επανήλθε στο γνωστό, δικό της, σκούρο καστανό χρώμα. Ναι, μέσα σε μία εβδομάδα έγινε από καστανή ξανθιά και πάλι πίσω στο καστανό. Η ίδια επιβεβαιώνει πως έβαψε πράγματι τα μαλλιά της και δεν πρόκειται για περούκα. Τολμηρή τη βρίσκουμε μιας και όλες γνωρίζουμε πως η αλλαγή θέλει χρόνο και κυρίως ταλαιπωρεί υπερβολικά την τρίχα. Και τις δύο φορές το χρώμα των μαλλιών της επιμελήθηκε η celebrity hairstyist Tracey Cunningham.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misha Vashakmadze. Politic IDP (@misha.vashakmadzeofficial) στις 23 Σεπ, 2019 στις 1:59 πμ PDT

Η Jenner ανέβασε μάλιστα story στο Instagram όπου τη δείχνει να βάφει και πάλι τα μαλλιά της καστανά για τις ανάγκες της εμφάνισης της στα Emmy. Πάτησε το κόκκινο χαλί παρέα με την αδερφή της Kim Kardashian. Τα μάζεψε σε ένα χαμηλό, σφιχτό κότσο τον οποίο συνδύασε με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 22 Σεπ, 2019 στις 10:23 μμ PDT

Ναι, είδαμε και πάλι την φυσική καστανή Kendall και η αλήθεια είναι πως την προτιμάμε με το συγκεκριμένο hair look.

Διαβάστε ακόμη:

Εmmy Awards: Τα ωραιότερα beauty looks

H Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφίες και μίλησε με λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα