H Kendall Jenner έγινε ξανθιά! Σας αρέσει;

Η Kendall Jenner είναι η πιο διακριτική της οικογένειας. Δεν κάνει δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της κάθε μία εβδομάδα και δεν προκαλεί σκάνδαλα. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα αυτή τη στιγμή στην υφήλιο και προσπαθεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας όσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης δεν έλαβε μέρος και οι λόγοι δεν έγιναν γνωστή. Βρέθηκε όμως στην πασαρέλα του οίκου Burberry κάνοντας την μεγαλύτερη έκπληξη ever. Η Kendall Jenner δεν

είναι πια μελαχρινή. Ναι, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και εμάς πολύ μας αρέσει. Οι θαυμαστές βέβαια έχουν διχαστεί μιας και αρκετοί από αυτούς την προτιμούν με τα φυσικά, καστανά και λαμπερά μαλλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry) στις 16 Σεπ, 2019 στις 9:56 πμ PDT

Την περασμένη εβδομάδα η Kendall φωτογραφήθηκε με καστανά μαλλιά οπότε το πιθανότερο είναι να το αποφάσισε πριν από λίγες μέρες. Η Jenner έπαιξε με την ιδέα του ξανθού χρώματος στα μαλλιά της με αφορμή το Halloween φορώντας μια εντυπωσιακή περούκα. Στην περίπτωση της τελευταίας της εμφάνισης θεωρείται απίθανο να συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Απλά θα δείξει σύντομα αν θα κρατήσει τη συγκεκριμένη απόχρωση ή αν την υιοθέτησε μόνο για τις ανάγκες των shows στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Η Jenner έχει υιοθετήσει πολλά και ανοιχτά highlights αφήνοντας τη ρίζα στη φυσική της απόχρωση. Πρόκειται για ένα 90′ s look που φέτος επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και θα το δούμε παντού τους επόμενους μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 16 Σεπ, 2019 στις 11:19 πμ PDT

Η ίδια μάλιστα μίλησε για την παρουσία της στο συγκεκριμένο show δηλώνοντας αγχωμένη. Είπε πως πάντα νιώθει νευρικότητα όταν πρόκειται να ανέβει στην πασαρέλα σε αντίθεση με τις φωτογραφήσεις. “Όταν περπατάς στην πασαρέλα το μόνο που σκέφτεσαι και λες από μέσα σου είναι να περπατάς ίσια προσπαθώντας να εστιάσεις σ’ αυτό. Ειδικά εγώ αγχώνομαι περισσότερο όταν ξέρω πως βρίσκονται στο κοινό δικοί μου άνθρωποι. Περνώντας βέβαια ο καιρός αρχίζω να το ξεπερνώ και να νιώθει ένα είδος ασφάλειας”.

Διαβάστε ακόμη:

Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της προκειμένου να εξαφανίσετε τις πανάδες

Τα ωραιότερα φθινοπωρινά looks της celebrity nail artist Betina Goldstein

Keywords
Τυχαία Θέματα