H Kim Kardashian σας δείχνει πως θα πετύχετε το Holiday glam make up look σε ένα video που έχει γίνει ήδη viral

H Kim Kardashian ακόμα κι αν δεν μας αρέσει πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είναι ένας ζωντανός θρύλος. Κάθε εμφάνιση της και κίνηση γίνονται σε λίγα λεπτά θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη. Κάθε αλλαγή στα μαλλιά και στο μακιγιάζ της επίσης.

Όσο αφορά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες είναι super επιτυχημένες και της αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Με λίγα λόγια είναι ένα φαινόμενο που θα περάσουν αρκετά χρόνια για να καταλάβουμε

πως τα έχει καταφέρει και ποιοι ήταν οι παράγοντες που την έκαναν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα πρόσωπα στον κόσμο.

Τώρα λοιπόν για άλλη μα φορά γίνεται viral χάρη σε ένα video που έκανε για μεγάλο τίτλο περιοδικού και προτείνει σε όλες εμάς τον τρόπο να αποκτήσουμε το τέλειο, glam make up look των Χριστουγέννων. Αρχικά εμφανίζεται στην κάμερα χωρίς μακιγιάζ. Με αριστοτεχνικές κινήσεις επαγγελματία και step by step εξηγεί πως μπορούμε να γίνουμε σαν εκείνη. Τουλάχιστον όσο αφορά το μακιγιάζ.

Τα βήματα που ακολουθεί είναι 27! Ναι είναι πολλά αλλά και μην μου πείτε ότι δεν είναι αναμενόμενο. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί άλλωστε το συγκεκριμένο look; Η Kim αποδεικνύει ότι έχει μάθει τα πάντα από τον προσωπικό της make up artists Mario Dedivanovic αφού ο τρόπος που δημιουργεί το μακιγιάζ είναι πράγματι εκπληκτικός. Θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας make up artist και η ίδια.

Αν θέλετε να αποκτήσετε το look θα πρέπει να έχετε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και δεν εννοώ τα brands αλλά τις φόρμουλες.

Φυσικά δίνει μεγάλη σημασία στο contouring, μια μέθοδο μακιγιάζ που ανέδειξε και έκανε γνωστή παγκοσμίως η ίδια. Καθώς επίσης και στο φον ντε τεν και την πούδρα. Φυσικά δίνει έμφαση στα μάτια με το κονσίλερ να πρωταγωνιστεί και στη συνέχεια τη γκρι σκιά να απλώνεται στο πάνω βλέφαρο. Επιμένει ότι μεγάλο ρόλο παίζει το blending ενώ δεν λείπουν οι λάμψεις με τη βοήθεια του shimmer και του highlighter.

Ας το δούμε:

Διαβάστε ακόμη:

Η Lady Gaga μόλις έβαψε τα μαλλιά της στο πιο hot χρώμα της σεζόν

Ήρθε η ώρα να μάθετε πως θα τοποθετήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα