H Kylie Jenner ετοιμάζει δύο ακόμη λανσαρίσματα μέχρι τα τέλη του Καλοκαιριού!

Η Kylie Jenner είναι στ’ αλήθεια μια απίστευτη επιχειρηματίας. Δεν είναι τυχαίο ότι μπήκε στο εξώφυλλο του Forbes ως η νεότερη billionaire. Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας με αποτέλεσμα κάθε της λανσάρισμα γίνεται ανάρπαστο μέσα σε λίγες ώρες. Έχει μάλιστα μια πολύ έξυπνη τακτική. Αφήνει υπονοούμενα. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε φορά που φωτογραφίζεται με τη νέα σειρά που λανσάρει υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μαρτυρά

τι ετοιμάζει.

Αρχικά δεν το είχαμε υποψιαστεί αλλά οι εκατομμύρια ακόλουθοι της στο Instagram το εντόπισαν οπότε ήταν εκείνοι οι οποίοι με τα σχόλια τους κάτω από το post τόνιζαν ότι είχαν προσέξει. Λίγες μέρες οι εβδομάδες μετά η Kylie επιβεβαίωνε τις υποψίες τους. Και αυτό είναι το παιχνίδι της. Με το οποίο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία.

Φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησε η σειρά σώματος η οποία λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα εμπλουτίστηκε με τρία ακόμη προϊόντα με έλαιο καρύδας στη σύνθεση τους. Η ίδια μάλιστα έκανε μια sexy και εντυπωσιακή φωτογράφιση προκειμένου να προωθήσει τα νέα της προϊόντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin) στις 22 Ιούλ, 2019 στις 1:01 μμ PDT

Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα η Kylie  με τη στενή της φίλη Anastasia Karanikolaou ανέβασαν μια φωτογραφία όπου σε πρώτο πλάνο ήταν το εντυπωσιακό μανικιούρ τους. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες. Η Kylie ετοιμάζει σειρά με βερνίκια νυχιών. Άλλωστε είναι γνωστή η εμμονή της στα πολύ μακριά νύχια και τα εξεζητημένα nail arts. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ακούγεται επίσης ότι θα λανσάρει ένα σύστημα ακρυλικών νυχιών που θα μπορεί κάθε γυναίκα να το εφαρμόζει μόνη στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια της μανικιουρίστ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό αφού στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η Jenner έχει αποκτήσει ήδη τα δικαιώματα για την ονομασία των βερνικιών. Οπότε είναι πλέον σίγουρο και απλά περιμένουμε να το ανακοινώσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 14 Ιούλ, 2019 στις 7:53 πμ PDT

Το δεύτερο προϊόν που επίσης ετοιμάζει είναι άρωμα με το όνομα της. Ακούγεται πολύ έντονα εδώ και αρκετό καιρό και οι fans επιμένουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει να το δημιουργεί.

Διαβάστε ακόμη:

Αντηλιακή κρέμα προσώπου, ενυδατική ή και τις δύο πρέπει να φοράτε το Καλοκαίρι; Οι ειδικοί σας δίνουν την απάντηση!

Οι ειδικοί επιμένουν πως χρησιμοποιείτε το beauty blender με λάθος τρόπο και πρέπει να το διορθώσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα