H Meghan Markle ακολουθεί τα χνάρια της Emma Stone

Η Meghan Markle είναι σαφέστατα πιο χαλαρή από την Kate Middleton τουλάχιστον όσο αφορά τους κανόνες που επιβάλλει το Παλάτι. Με τον Harry φέρονται ακόμα και δημόσια όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι και το look της είναι ανέμελο και φυσιολογικό χωρίς επιτηδευμένο ύφος σε μαλλιά και μακιγιάζ. Όχι ότι μπορεί να ακολουθήσει τις εξεζητημένες τάσεις αλλά όταν της το επιτρέπει η περίσταση κινείται όπως κάθε γυναίκα της ηλικίας της.

Όσο αφορά το μακιγιάζ της είναι σχεδόν πάντα nude και απαλό,

look που της ταιριάζει απόλυτα και το προτείνει ανεπιφύλακτα και ο προσωπικός της make up artist σε κάθε νέα γυναίκα. Τα μαλλιά της είναι ανάλαφρα με χαλαρές μπούκλες ή υπέροχες αλογοουρές και μισά-μισά πιασμένα.

Η Meghan και ο Harry πριν από μερικές μέρες βρέθηκαν στην Αυστραλία. Ο περίπατος τους στην παραλία έκανε το γύρο του κόσμου με την Meghan να φορά απαλό ροζ κραγιόν και blush, με τα μαλλιά της ελεύθερα. Χθες αναχώρησαν από την Αυστραλία για τα νησιά Fiji όπου η Meghan έκανε την έκπληξη υιοθετώντας ένα huge trend στα μαλλιά της αφού τα στόλισε με εξωτικά λευκά άνθη tiare θυμίζοντας την Emma Stone με το συγκλονιστικό μπουκέτο τριαντάφυλλα.

O hairstylist της Meghan δημιούργησε έναν υπέροχο κότσο, άφησε δύο τούφες να ακουμπούν απαλά το πρόσωπο της και στόλισε το χτένισμα με τα λουλούδια ακολουθώντας το κλίμα και το πνεύμα του νησιού. Συνδύασε το χτένισμα με ένα δροσερό και διάφανο make up και ένα υπέροχο floral φόρεμα.

Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στη Meghan που τολμά αλλά και στον hairstylist που είναι καταπληκτικός.

Μας φαίνεται ότι η εγκυμοσύνη έχει κάνει την Δούκισσα του Σάσεξ πολύ ευτυχισμένη με αποτέλεσμα να έχει διάθεση για πειραματισμούς αλλά και για απενεχοποιημένα looks που ξεφεύγουν από τα κλασικά των βασιλικών οικογενειών. Μάλλον έχει συγκεκριμένο πρότυπο και υποψιαζόμαστε ότι είναι η Diana. Και πολύ καλά κάνει, έχουμε να πούμε εμείς.

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα τα χείλη είναι ροζ με λάμψεις (βίντεο)

Tο nude mani είναι πάντα trend. Δείτε τα ωραιότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα