H Miley Cyrus νοστάλγησε το hair look της Hannah Montana!

H Miley Cyrus έγινε γνωστή από το ρόλο της Hanna Montana στο Disney Channel. Μια χαριτωμένη, λιγάκι κακομαθημένη, κλασική Αμερικανίδα που πολύ αγαπήθηκε από τους μικρούς και μικρές που την παρακολουθούσαν μανιωδώς. Φυσικά αντέγραφαν το make up και hair look της. Αυτά όμως πέρασαν και η Cirus μεγάλωσε και

παντρεύτηκε.

Προφανώς όμως δεν ξέχασε τη Hanna και κυρίως τα μαλλιά της που ήταν ανέμελα με αφέλειες και πολύ χαρακτηριστικά. Δεν τα λέμε τυχαία όλα αυτά αλλά γιατί η Cirus αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να αποκτήσει και πάλι το συγκεκριμένο κούρεμα και χρώμα.

Φυσικά το αποκάλυψε με φωτογραφίες στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Απ’ ότι είδαμε τόσο εμείς όσο και οι χιλιάδες ακόλουθοι της, απαρνήθηκε το dirty blonde για ένα πιο φωτεινό χρώμα και έκοψε μακριές αφέλειες. Για να ιντριγκάρει ακόμη περισσότερο τους θαυμαστές έβαλε δύο φωτογραφίες πλάι-πλάι. Μία από την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην ταινία Hanna Montana και μία τωρινή.

Και όχι, δεν είναι περούκα, αν αυτό σκεφτήκατε. Το επιβεβαίωσε η ίδια. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η αλλαγή έχει να κάνει με επιστροφή της ηρωίδας στη μικρή ή μεγάλη οθόνη. Η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν πάρα πολύ και η αφέλειες και η νέα της απόχρωση. Είναι μάλιστα μια πολύ καλή ιδέα αν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε μεν να κάνετε μια αλλαγή αλλά όχι δραματική. Το μήκος στις συγκεκριμένες αφέλειες είναι πολύ πρακτικό. Φτάνουν στο ύψος των φρυδιών και μπορείτε να τις φτιάξετε μόνες σας, εύκολα στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι.

Επίσης ταιριάζουν τόσο με ίσια τα υπόλοιπα μαλλιά όσο και με απαλούς κυματισμούς. Και φυσικά θα σας κάνουν να μοιάζετε με έφηβη όπως ακριβώς μεταμόρφωσε το look και την Cirus.

Σκεφτείτε το σοβαρά, συζητήστε το με τον κομμωτή σας και αποθηκεύστε τη φωτογραφία της Cirus, καλού κακού.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 4 κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε πιστά αν έχετε επιδερμίδα με ακμή

5 συμβουλές των celebrity make up artists που θα σας κάνουν να μοιάζετε με την αγαπημένη σας star

Keywords
Τυχαία Θέματα