Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού (VIDEO)

Σήμερα η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ξεκίνησε με μια αποκάλυψη. Η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε ποια είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού και συγκεκριμένα μας έδωσε κάποια στοιχεία για τη νέα αγαπημένη του γνωστού τραγουδιστή.

Όπως θα δεις παρακάτω ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει προχωρήσει στη ζωή του και δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι μάθαμε όμως για τη νέα

σύντροφο του τραγουδιστή;

«Είναι μία νέα, όμορφη, ξανθιά, πρασινομάτα, γύρω στα 20 και φήμες λένε ότι αυτό το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Η κοπέλα δεν είναι πολύ γνωστή, είναι κι εκείνη μοντέλο και το όνομά της αρχίζει από Α. Τους έχουν δει πολλές φορές στα νότια προάστια να τρώνε και να πίνουν τα ποτάκια τους και στο Κολωνάκι. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού και λέγεται ότι είναι και πάρα πολύ αγαπημένοι. Είναι μια κούκλα και πολύ φρέσκο πρόσωπο».

Ο τραγουδιστής είχε δώσει συνέντευξη πριν λίγους μήνες στο TLife και είχε μιλήσει για το πόσο πολύ επιμένει σε διάφορες καταστάσεις της ζωής του:

Αποχωρεί εύκολα από μια κατάσταση ή έχει υπομονή;

«Πολλές φορές πρέπει να αποχωρούμε από μια κατάσταση, γιατί αν αποχωρήσουμε τη στιγμή που πρέπει και αποστασιοποιηθούμε λίγο, ίσως καταφέρουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, ακόμα και αν αυτή είναι με τον ίδιο άνθρωπο. Συνεπώς, είτε θα μάθουμε από το λάθος που προέκυψε, θα αποστασιοποιηθούμε και θα κάνουμε ένα νέο και με άλλες βάσεις ξεκίνημα είτε θα αλλάξουμε διαδρομή.

Όποιο μονοπάτι και αν διαλέξουμε πάντως θα είναι σωστό, στο πλαίσιο που αυτό αποτελεί επιλογή μας. Γενικά δεν υπάρχουν στη ζωή σωστά και λάθη. Σημασία έχει να στηρίζουμε τις επιλογές μας, εφόσον βέβαια τις έχουμε μελετήσει, και να εξελισσόμαστε. Εξάλλου, μία αποχώρηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φεύγεις από κάπου αλλά ότι βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, σκέφτεσαι τα πράγματα από διαφορετική οπτική και με άλλον αέρα και αυτό ίσως σε κάνει να επανέλθεις, ίσως σε κάνει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.»

Διαβάστε ακόμα: Λάκης Λαζόπουλος: «Είναι τρομακτική η πίεση που νιώθω. Κακομεταχειρίζομαι τον εαυτό μου»

Ελένη Μενεγάκη: H μικρή Mαρίνα έγινε 4 χρονών και σου δείχνουμε όλες τις φωτογραφίες της

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει πώς ακριβώς τη φλέρταρε και την κέρδισε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα