H Olivia Culpo κουρεύτηκε και πρέπει να το δείτε γιατί είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσει!

Για λίγες μέρες είχαμε ησυχάσει από τις celebrities που αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο bob-lob club. Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και αυτός πιθανότατα είναι ο λόγος. Δεν είναι εποχή για μεγάλες αλλαγές ή τις αφήνουν για το Σεπτέμβριο. Και πάνω που πιστεύαμε ότι θα αναφερόμαστε μόνο σε αντηλιακά, bronzer και τα χτενίσματα της παραλία έρχεται η Olivia Culpo να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Ναι, σωστά καταλάβατε.

Στα μέσα του Αυγούστου έκοψε τα μαλλιά της και δε φτάνει αυτό είναι στ’ αλήθεια τέλεια.

Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα ακόμη κούρεμα που πρέπει να αποθηκεύσετε αφού με τόσες stars να αλλάζουν hair look μάλλον θα το τολμήσετε κι εσείς αμέσως μετά τις διακοπές σας.

Η Culpo υιοθέτησε ένα ασύμμετρο bob το οποίο η ίδια χαρακτήρισε ως “bobbin” κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπεύθυνος για το νέο της look είναι ο hairstylist Ruslan Nureev. Όπως φαίνεται από τη selfie της Culpo, ο Nureev δημιούργησε ένα bob πιο μακρύ στο μπροστινό μέρος και με 90’s χωρίστρα στη μέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Culpo (@oliviaculpo) στις 7 Αύγ, 2019 στις 6:46 μμ PDT

Αν και η Culpo είχε και παλιότερα bob το καινούριο της είναι πιο κοντό και πιο sleek. Και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή επιτέλους μη διστάσετε. Πρόκειται για ένα super πρακτικό κούρεμα που μπορείτε να χτενίσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Sleek όπως της Culpo, με ανάλαφρους κυματισμούς αλλά και μπούκλες. Επίσης μπορείτε να τα μαζέψετε τόσο σε χαμηλή αλογοουρά (είναι μεγάλο trend στα κοντά μαλλιά φέτος) αλλά και σε χαμηλό κότσο. Το half up- half down είναι τέλειο στο bob. Παράλληλα, δείχνει ωραιότατο σε όλα τα χρώματα. 

Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν πως το bob και το lob είναι δύο κουρέματα που παραμένουν μεγάλη τάση και το επόμενο φθινόπωρο. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ακόμη πολλές celebrities να το υιοθετούν.

Διαβάστε ακόμη:

Χαρίστε απαλότητα και ενυδάτωση στα πόδια σας με τρία μόνο υλικά!

Η Taylor Swift υιοθέτησε το θρυλικό κούρεμα των 70’s και πρέπει να το δείτε γιατί θα συζητηθεί πολύ την επόμενη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα