H Winnie Harlow και η Kim Kardashian συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι πραγματικό υπέροχο

Η Kim Kardashian έχει τη δική της σειρά μακιγιάζ και αυτό το γνωρίζετε όλες. Μπορεί να μην κυκλοφορεί στη χώρα μας αλλά φροντίζουμε να μαθαίνουμε όλα τα νέα λανσαρίσματα και κυρίως να χαζεύουμε τις φωτογραφίσεις της που κάθε φορά είναι και μία έκπληξη. Καλή και κακή.

Μετά τη συνεργασία με την αδερφή της Kylie με αφορμή το νέο της άρωμα τώρα έρχεται μία καινούρια που πολύ μας αρέσει. Η Kim

συνεργάζεται με το γνωστό μοντέλο Winnie Harlow. Οι δυο τους δημιούργησαν μια σειρά νέα μακιγιάζ που ονομάζεται KKWxWinnie και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Kim εκτιμά ιδιαίτερα τη Winnie και τη θεωρεί πολύ θαρραλέα. Για όσες από εσάς δεν το γνωρίζεται η Winnie πάσχει από την ασθένεια του δέρματος vitiligo. Σε κάποια σημεία του προσώπου και του σώματος της το δέρμα είναι ανοιχτόχρωμο με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ομοιομορφία η οποία δεν την εμπόδισε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα των τελευταίων χρόνων.

Η σειρά KKWxWinnie αποτελείται από μια παλέτα με 12 σκιές σε γήινες αποχρώσεις (τρεις ματ και 9 μεταλλικές και shimmer), ένα highlighter και τρεις αποχρώσεις lip gloss, nude, ροζ και καφέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 3 Σεπ, 2019 στις 12:37 μμ PDT

Τόσο τα προϊόντα όσο και οι συσκευασίες δείχνουν υπέροχα. Εκείνο όμως που είναι ακόμη ωραιότερο είναι η φωτογραφία της καμπάνιας. Η Kim και η Winnie έχουν τα μαλλιά τους πιασμένα ψηλά σε αλογοουρά, το σήμα κατατεθέν της Kardashian, φορούν μαύρα κορμάκια και έχουν υιοθετήσει smoky eye look σε bronze αποχρώσεις. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν το μακιγιάζ είναι δημιουργία του celebrity make up artist και πολύ καλού φίλους της Kim, Mario Dedivanovic αλλά όπως και να ‘χει είναι πολύ εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 3 Σεπ, 2019 στις 3:05 μμ PDT

Για όσες από εσάς ενδιαφέρεστε η σειρά θα είναι στον “αέρα” στις 13 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, τοπική ώρα φυσικά.

Τέτοιου είδους συνεργασίες μας κάνουν να ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα και να συμπαθούμε λιγάκι περισσότερο την Kim αφού όταν θέλει είναι σεμνή και εξαιρετική.

Διαβάστε ακόμη:

Το hairstyle της Φαίης συνδυάζει τις δύο top τάσεις της σεζόν και είναι ότι πιο σοφιστικέ έχετε δει μέχρι τώρα!

Τα make up looks που πρέπει να αποκτήσετε μέσα στο Σεπτέμβριο

Keywords
Τυχαία Θέματα