Το νέο hair look της Kate Middleton είναι ότι ωραιότερο για το Φθινόπωρο αν είστε καστανές

Η Kate Middleton σήμερα το πρωί συνόδευσε την πριγκίπισσα Charlotte στην πρώτη της μέρα στο σχολείο. Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες τους έκανα το γύρω το κόσμου και οι beauty lovers αυτού του κόσμου στάθηκαν σε ένα και μόνο σημείο: Τα μαλλιά της.

Πριν από μερικούς μήνες η Δούκισσα του Cambridge

είχε υιοθετήσει highlights στην απόχρωση της καραμέλας ακολουθώντας τη μεγάλη τάση που είδαμε και σε άλλες celebrities όπως για παράδειγμα η Beyonce. Τότε σας είχαμε προτείνει να το αντιγράψετε ειδικά αν η βάση σας είναι καστανή. Και έρχεται τώρα η Kate να ξετρελάνει τις θαυμάστριες της με το νέο της χρώμα. Φώτισε ακόμη περισσότερο τα μαλλιά της αυτή τη φορά με μελί ανταύγειες που τις ταιριάζουν τέλεια αφού αναδεικνύουν τον τόνο της επιδερμίδας της με τον καλύτερο τρόπο αλλά και τα χαρακτηριστικά της.

Όσο αφορά το styling η Middleton έμεινε σταθερή στο look της. Ανάλαφρο με όγκο και απαλούς κυματισμούς στις άκρες.

Με αφορμή το νέο look της Δούκισσας η celebity hair colorist Rita Hazan, η οποία επιμελείται τα μαλλιά της Beyonce, δήλωσε πως τα συγκεκριμένα highlights είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για το φθινόπωρο όσο και για το χειμώνα. Είναι ότι ωραιότερο για τις γυναίκες που έχουν σκούρα ή πιο ανοιχτή καστανή βάση και θέλουν μεν μια αλλαγή αλλά όχι δραματική.

Αλλά και για όσες από εσάς θέλετε να ανοίξετε αρκετούς τόνους τα μαλλιά σας είναι το στάδιο από το οποίο πρέπει να περάσετε μέχρι να μεταβείτε στο ξανθό. Μόνο με highlights μπορείτε να το αποκτήσετε άλλωστε και ο μελί τόνος χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα που σας κολακεύει όποιος κι αν είναι ο τόνος του δέρματος σας.

Όπως καταλαβαίνετε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο look. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού με τον κομμωτή σας και να το συζητήσετε πριν ξεκινήσετε τη χημική διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη:

Influencers ανά τον κόσμο σας αποκαλύπτουν τα χτενίσματα που πρέπει να υιοθετήσετε το συντομότερο δυνατό

H Emma Stone μεταμορφώθηκε σε Cruella de Vil και το hair look της είναι μεταμοντέρνο και αναπάντεχο

Keywords
Τυχαία Θέματα