H διασημότερη make up artist του Instagram αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν αδυναμία στο Instagram τότε σίγουρα γνωρίζετε τη make up artist Nam Vo. Είναι global artistry ambassador του Marc Jacobs και η διασημότερη στα social media. Επίσης είναι εκείνη που έχει γίνει γνωστή κυρίως για την απίστευτη λάμψη που μπορεί

να δημιουργήσει τόσο στο δικό της δέρμα όσων και στων διάσημων πελατισσών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAM VOGLOW (@namvo) στις 19 Φεβ, 2019 στις 2:48 μμ PST


Ξεκίνησε την καριέρα της στη Νέα Υόρκη και κατάφερε μέσα σε δέκα χρόνια να γίνει φαινόμενο αφού έχει ήδη 210 χιλιάδες ακόλουθους ενώ στην επαγγελματική ατζέντα υπάρχουν ονόματα όπως της Chrissy Teigen και της Kylie Jenner. Τα “highlighter swipe” videos που ανεβάζει γίνονται viral μιας και έχει ένα μαγικό τρόπο να χαρίζει στην επιδερμίδα την πιο φυσική και ωραιότερη γυαλάδα ever.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAM VOGLOW (@namvo) στις 8 Ιαν, 2019 στις 1:48 μμ PST

Φυσικά έχει κάποια μικρά μυστικά τα οποία αποκάλυψε ώστε να τα ακολουθήσετε:

Απολέπιση πριν την ενυδάτωση: Η υγρασία είναι απαραίτητη στην επιδερμίδα αλλά αν έχουν μείνει νεκρά κύτταρα πάνω της το μόνο που θα καταφέρετε είναι να έχετε ένα υπερβολικά γυαλιστερό δέρμα ή θαμπό ανάλογα με τον τύπο του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε scrub ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, να απελευθερώνετε τους πόρους και η ενυδατική σας κρέμα να λειτουργήσει με το σωστό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAM VOGLOW (@namvo) στις 26 Οκτ, 2018 στις 3:51 μμ PDT

Αναμίξετε τα προϊόντα περιποίησης με το φον ντε τεν: Μπορείτε να συνδυάσετε τη βάση με την ενυδατική σας κρέμα, το primer ή το λάδι ενυδάτωσης και λάμψης.

Λάμψτε: Το θέμα είναι να αποκτήσετε φυσική λάμψη στα σημεία που πρέπει και όχι γυαλάδες οπουδήποτε στο πρόσωπο. Πρέπει αρχικά να ενυδατώσετε σωστά την επιδερμίδα σας και στη συνέχεια να απλώσετε ένα highlighter στο κέντρο ακριβώς του προσώπου. Από πάνω απλώστε bronzer και αν μπορείτε καλό είναι να ακολουθήσετε και τη μέθοδο του contouring. Το layering είναι ότι καλύτερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAM VOGLOW (@namvo) στις 10 Ιούλ, 2018 στις 7:50 πμ PDT

Μην απλώνετε πούδρα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου: Τα σημεία που επιτρέπεται να εφαρμόζετε την πούδρα είναι η ζώνη Τ που παρουσιάζει πάντα λιπαρότητα και στα πλάγια της μύτης. Τα ζυγωματικά πρέπει να διατηρούν τη φυσική τους λάμψη οπότε μην τα επιβαρύνετε με πούδρα καθώς και η περιοχή γύρω από τα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχουν 5 τρόποι να καταλάβετε αν φοράτε το σωστό φον ντε τεν!

Το πράσινο χρώμα στα βλέφαρα επιβάλλεται το Καλοκαίρι και υπάρχει λόγος σοβαρός!

Keywords
Τυχαία Θέματα