H νέα γενιά beauty προϊόντων είναι μια αλχημεία που υμνεί τη νεότητα!

Οι celebrities και κυρίως οι προσωπικοί τους facialists ανακαλύπτουν τα πιο υποψιασμένα beauty brands ever. Αφού θέλουν τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά στο δέρμα των πελατισσών τους και παράλληλα οι φόρμουλες στηρίζονται στη δύναμη της φύσης. Και αυτό έχει διαδοθεί τώρα πια. Υπάρχει μάλιστα και μία νέα γενιά προϊόντων που λειτουργούν ως αλχημεία νεότητας. Εμείς τα ανακαλύψαμε και φυσικά σας τα αποκαλύπτουμε.

Πρόκειται για το brand Grown Alchemist που ανήκει

σε αυτή ακριβώς την κατηγορία. Έχει δομηθεί πάνω στην κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η επιδερμίδα. Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα. Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nutricosmetics + Healthy Skin (@grownalchemist) στις 14 Ιούν, 2019 στις 12:31 πμ PDT

Τα προϊόντα λειτουργούν σε συνεργασία και συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα φυσικά συστατικά, τα οποία «επικοινωνούν» με τα κύτταρα. Αποτελείται από βιολογικά προηγμένα προϊόντα διατροφο-κοσμετολογίας (nutricosmetics) για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nutricosmetics + Healthy Skin (@grownalchemist) στις 9 Μάι, 2019 στις 12:36 πμ PDT

Τελικά όλα καταλήγουν στη βιολογία. Το ανθρώπινο σώμα εναντιώνεται σε οτιδήποτε αναγνωρίζεται ως ξένο ή τοξικό. Η αντίδραση αυτή προκαλεί ελεύθερες ρίζες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη διαδικασία γήρανσης. Πολλά από τα συνθετικά συστατικά, τα οποία υπόσχονται μείωση των σημαδιών γήρανσης, στην πραγματικότητα μπορεί να  κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό. Τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα Grown Alchemist έχουν φυσική προέλευση και συνεπώς είναι απολύτως συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία.

Διαβάστε ακόμη:

Yellow nails: Δείτε τη “φωτεινή” πλευρά της ζωής!

H Rihanna με το τελευταίο της hair look αποδεικνύει πως το φετινό θα είναι ένα hot hot summer!

Keywords
Τυχαία Θέματα