Madonna: Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στο Παρίσι, η Madonna ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε.

H Queen της pop, όπως πολλοί την αποκαλούν, έπεσε από μια καρέκλα κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού της show, με έναν από τους

χορευτές να σπεύδει αμέσως να τη βοηθήσει.

Η τραγουδίστρια η οποία σήμερα είναι 61 ετών, συνέχισε παρ’ όλα αυτά κανονικά το show της, όμως ο πόνος ήταν τόσο έντονος που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Madonna τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς στο γόνατό της.

Μάλιστα πριν από περίπου τέσσερις μήνες, η ίδια μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ακυρώνονται  τρεις συναυλίες της στην Βοστώνη, από την περιοδεία «Madame X».

Ο λόγος που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει τις συναυλίες ήταν οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε και ο γιατρός της πρότεινε να ξεκουραστεί και να συνεχίσει αργότερα την περιοδεία της.

«Παρακαλώ συγχωρείστε αυτήν την αναπάντεχη τροπή. Το να κάνω τα σόου μου κάθε βράδυ μου φέρνει τόση χαρά και η ακύρωση είναι κάτι σαν τιμωρία για εμένα αλλά ο πόνο που βιώνω αυτή τη στιγμή είναι αφόρητος και πρέπει να ξεκουραστώ, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών ώστε να επιστρέψω πιο δυνατή και καλύτερη για το ταξίδι της Madame X μαζί σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

Μαρία Κορινθίου: Tο πρόβλημα υγείας που την κράτησε μακριά από το θέατρο

Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει τι συμβολίζει το τατουάζ που έχει στο χέρι της!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η απάντηση της στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

 

Keywords
Τυχαία Θέματα