Masterchef: Αυτός είναι ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας που κέρδισε την κάρτα ασυλίας και το πλεονέκτημα που θα καθορίσει το παιχνίδι!

Η διαγωνιστική φάση για τους 24 παίκτες του Masterchef ξεκίνησε με Mystery Box, το οποίο έκρυβε τρία ασυνήθιστα υλικά: βατραχοπόδαρα, σαλιγκάρια και χέλι!

Δείτε ΕΔΩ τη συγκινητική αφιέρωση που έκρυβε το Mystery Box!

Η Μαρίνα, η Ηρώ και η Μαργαρίτα ήταν οι τρεις κοπέλες που έφτιαξαν τα καλύτερα πιάτα σε αυτή τη δοκιμασία με την τρίτη να αναδεικνύεται νικήτρια, έχοντας πλεονέκτημα στην συνέχεια για το τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε.

Το τεστ

δημιουργικότητας περιλάμβανε είδη ρυζιού και μαγειρικά σκεύη.

Η Μαργαρίτα είχε τη δυνατότητα να μην διαγωνιστεί σε αυτό, λόγω του πλεονεκτήματος που κέρδισε, αλλά και να διαλέξει ποιος παίκτης θα μαγειρέψει με τι στο τεστ δημιουργικότητας.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών τα οποία στην πλειοψηφία τους υστερούσαν σε δημιουργικότητα, αν και κάποια ήταν πολύ νόστιμα.

Οι τρεις παίκτες που ξεχώρισαν με τα πιάτα τους ήταν η Ηρώ, ο Παύλος και ο Νίκος.

Νικητής του πρώτο τεστ δημιουργικότητας ήταν ο Νίκος Σκορδάκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας εκτός από την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας, κέρδισε και το πιο επιδραστικό πλεονέκτημα στο Masterchef, αφού όπως είπαν οι κριτές θα μπορεί να καθορίσει τη ροή του παιχνιδιού. Αλλά αυτό θα το μάθουμε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία!

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου!

Masterchef: Η πρώτη κλίκα του σπιτιού! «Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες…»

Masterchef: Η έκπληξη που έκρυβε το πρώτο Mystery Box για τους 24 παίκτες και η συγκινητική αφιέρωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα