Masterchef: Απίστευτη ανατροπή στο αποτέλεσμα! Νίκησαν με 13 πόντους διαφορά!

Η μέρα συμβουλίου ήρθε στο Masterchef για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας στο τραπέζι. Οι κριτές μίλησαν ανοιχτά κάνοντας σκληρή κριτική στα μενού των μπλε και των κόκκινων αλλά για το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο αμείλικτο. Για δεύτερη φορά το συντριπτικό αποτέλεσμα έφερε δυσφορία στους χαμένους.

Ο Μανώλης Σαρρής, αρχηγός της μπλε ομάδας δεν είχε κρύψει στο

προηγούμενο επεισόδιο την απογοήτευση του, όταν ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε αν πήγαν όλα καλά. «Ας ελπίσουμε», είπε ο Μανώλης και η Ιωάννα Μπουρλόκα προσπάθησε να δείξει την αισιοδοξία της. Ωστόσο, ο Μανώλης ξέσπασε: «Ναι Ιωάννα; Παίρνεις εσύ την ευθύνη; Δεν είναι όλα καλά ρε Ιωάννα. Δεν έχεις χρόνο μέσα σε 45 λεπτά να κάνεις ένα κρεμέ μανταρίνι από το μηδέν. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Δεν είναι όλα καλά! Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν υπάρχει κρέμα μανταρίνι. Είναι κάτι άλλο!»

«Έχετε αυτά τα 45 λεπτά να διορθώσετε ό,τι πιστεύετε, ό,τι κι αν έχει πάει στραβά κάντε το, μπαλώστε το, παρουσιάστε κάτι, χωρίς να μείνουν όλα τα υπόλοιπα πίσω», συμβούλεψε τους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Το γλυκό μπορεί να μην ήταν το φόρτε τους, αλλά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η συνολική τους προσπάθεια ήταν σημαντικά καλύτερη από εκείνη της κόκκινης ομάδας την οποίαν νίκησαν με 22-9 προς μεγάλη έκπληξη του Σταμάτη Κωβαίου.

«Μετά από μία νίκη τα αδικήματα παραγράφονται οφείλω να ομολογήσω. Δεν θα γίνω κωλοτούμπας, δεν πήγαν όλα τέλεια. Από ότι φάνηκε μπορούσαμε να διακρίνουμε τα λάθη μας και αυτό μας βγήκε σε καλό», σχολίασε ο Μανώλης. «Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια, μπορεί να ήταν το μενού τους πιο σωστά δομημένο από το δικό μας και για αυτό κέρδισαν», σχολίασε ο Σταμάτης Κωβαίος.

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Φαρμακερή ατάκα από την Sabriye για Βασάλο και Βαλαβάνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα