Μια φόρμουλα, δύο ιδιότητες: Ο μόνος τρόπος να περιποιείστε την επιδερμίδα σας κάθε πρωί και να σας μένει χρόνος

Έχετε υπολογίσει ποτέ το χρόνο που περνάτε κάθε πρωί στο μπάνιο σας απλώνοντας πολλά και διαφορετικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ; Μάλλον όχι. Αν και το καταλαβαίνετε γιατί φεύγετε πάντα για το γραφείο τρέχοντας.

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό εφαρμόζετε στο πρόσωπο σας περίπου 7 προϊόντα χωρίς εκείνα του μακιγιάζ. Έχουμε και λέμε: Ορός, ενυδατική κρέμα, αντηλιακό, primer, κονσίλερ, φον ντε τεν και πούδρα. Δεν είναι και λίγα. Κάποιες από εσάς βέβαια έχετε φροντίσει, για παράδειγμα, να χρησιμοποιείτε φον ντε τεν σε μορφή κόμπακτ αποφεύγοντας την πούδρα ή έχετε επιλέξει έξτρα ενυδατική

αντηλιακή κρέμα και έχετε αφήσει για λίγο στην άκρη την ενυδατική σας.

Παράλληλα γνωρίζουμε ότι ακόμη δεν έχετε βάλει στην καθημερινή σας ρουτίνα το primer, παρά τις συμβουλές και την επιμονή των make up artists. Και φυσικά δεν σας βγαίνει σε καλό αφού μέσα σε λίγες ώρες το μακιγιάζ σας έχει εξαφανιστεί.

Εμείς βρήκαμε το τέλειο προϊόν για εσάς. Που συνδυάζει το primer με τον ορό. Μαγικό; Ακριβώς. Πρόκειται για το Farsali Liquid Glass Skintune Blur Treatment. Ένα υβριδικό serum και primer μαζί που καμουφλάρει τις ατέλειες και μειώνει το μέγεθος των πόρων οπτικά χαρίζοντας μια άψογη, φωτεινή επιδερμίδα. Επιπλέον, αυτό το πολύ χρηστικό serum είναι ελαφρύ, ενυδατικό και αφήνει ένα απαλό φινίρισμα πούδρας που θα λατρέψετε.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν το μακιγιάζ αλλά και μόνο του. Ως serum, blur primer ή αναμεμειγμένο με το makeup σας. Παράλληλα είναι το καταλληλότερο προϊόν αν αγαπάτε το no make up make up look. Αφού χάρη στην απαλότητα και τη φυσική λάμψη που δημιουργεί στην επιδερμίδα βοηθά ώστε να απλωθούν και να παραμείνουν σταθερά φόρμουλες όπως το φον ντε τεν και τα high lighters.

Για την ιστορία θα θέλαμε να σας πούμε ότι η Farsali είναι ένα υβριδικό beauty brand που συνδυάζει μακιγιάζ με skincare. Είναι διάσημη για την προχωρημένη τεχνολογία της, τις καινοτόμες ιδέες και την δέσμευσή της να είναι cruelty-free.

Διαβάστε ακόμη:

6+1 bronzers που θα σας χαρίσουν φυσική λάμψη

H Rosie Huntington Whiteley σας δείχνει πως θα αποκτήσετε baby skin look σε λίγα λεπτά (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα