My Style Rocks: Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης για ένα… αυτοκόλλητο! «Σταμάτα να μιλάς…»

Τα αίματα άναψαν γι’ άλλη μια φορά στο My Style Rocks. Αφορμή για την ένταση στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, στάθηκε η εμφάνιση της Ιωάννας, η οποία έκανε ένα λάθος που εκνεύρισε τον Στέλιο Κουδουνάρη. Συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη, ξέχασε να αφαιρέσει από το παπούτσι της, το αυτοκόλλητο barcode και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κριτή του show, ο οποίος την επέπληξε για την απερισκεψία της.

«Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε! Βγάλε

τη δεξιά σου γόβα και κοίτα τι έχει από κάτω. Ντροπή… ντροπή… αυτό είναι ντροπή. Αλήθεια στο λέω», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ιωάννα αναφώνησε: «Τι να πω τώρα; Έχετε δίκαιο».

«Τίποτα! Κατ’ αρχήν σταμάτα να μιλάς. Είναι ντροπή ρε παιδί μου, είναι πράγματα που λέμε κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει πως δεν επιμελείστε σωστά τις εμφανίσεις σας. Δε γίνεται να κυκλοφορείτε με τα αυτοκόλλητα πάνω στα παπούτσια, με τα barcode και τις τιμές. Το παπούτσι αυτό, εκτός του ότι έχει το αυτοκόλλητο, δεν πάει με όλα αυτά τα πράγματα που φοράς. Συμφωνώ απολύτως με τη Χριστίνα ότι αυτή η τσάντα είναι πάρα πολύ μεγάλη, Είναι στο ίδιο μέγεθος με το κεφάλι σου», πρόσθεσε με έντονο ύφος ο κριτής του show.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το My Style Rocks:

Δείτε ακόμη: Η Ελεάννα Τρυφίδου μιλά για την απώλεια βάρους της: «Έφυγα με βαριά κατάθλιψη! Η ζυγαριά έδειξε 124 κιλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα