O Channing Tatum έκανε μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά που πρέπει να διορθώσει asap

Όλο και περισσότερες stars το τελευταίο διάστημα τα έχουν βάλει με τα μαλλιά τους. Τα βάφουν κάνοντας δραματικές αλλαγές και φυσικά τα κόβουν, οι περισσότερες σε bob. Είναι μια νέα μανία που δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα τα έχει. Το icy blonde είχε μέχρι πριν από λίγο καιρό την τιμητική του αφού οι περισσότερες το προτίμησαν. Στα μέσα του χειμώνα ήρθε η σειρά των παστέλ και ξαφνικά είδαμε παντού γαλάζια και ροζ

μαλλιά. Οι hairstylists και οι haircolorists δηλαδή δεν τις προλάβαιναν τις stars αφού η μία μετά την άλλη έκοβαν και έβαφαν τα μαλλιά τους με τρελούς ρυθμούς.

Και αφού το έκαναν οι γυναίκες γιατί όχι και οι άνδρες. Είδαμε λοιπόν, δειλά μεν αλλά σταθερά με προς μεγάλη μας έκπληξη μερικούς τολμηρούς stars να βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να επισκεφτούν το hair colorist για τις ανάγκες κάποιου ρόλου όπως για παράδειγμα o Zac Efron που εμφανίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Sundance Film Festival με platinum bold και δεν ενθουσιαστήκαμε.

Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά ενός άλλου ωραίου του Hollywood να βάψει τα μαλλιά του ξανθά. Πρόκειται για τον Channing Tatum ο οποίος μόλις έγινε ξανθός. Και επειδή μάλλον και ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν του πηγαίνουν κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ρώτησε τους θαυμαστές του: “Bad Idea? Haha”. Και φυσικά τους έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσουν με ένα ναι ή με ένα όχι. Το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι απάντησαν θετικά αλλά γούστα είναι αυτά. Από εμάς πάντως είναι ένα μεγάλο όχι.

Κάποιοι μάλιστα δήλωσαν ότι με τα ξανθά μαλλιά ο Tatum τους θυμίζει τον Eminem…

Δεν διευκρίνισε αν έκανε τη τεράστια αλλαγή για χάρη κάποιου νέου ρόλου. Αν όχι θα ήταν καλύτερα να επισκεφτεί και πάλι τον haircolorist και να του ζητήσει να επαναφέρει το ωραιότατο και γοητευτικό καστανό.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα βάψετε τα νύχια σας μόνες στο σπίτι σαν επαγγελματίες

Οι 5 πιο ανάλαφρες πούδρες της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα