Tα κραγιόν που θα φορέσετε τις γιορτινές μέρες!

Ένα καινούριο κραγιόν ενόψει των Χριστουγέννων πρέπει να το αποκτήσετε. Επιβάλλεται. Άλλωστε η νέα χρονιά πρέπει να σας βρει ανανεωμένη και εντυπωσιακή. Nude, κόκκινο, ματ ή γυαλιστερό, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τα χείλη να είναι τέλεια.

Φυσικά το έχω πει πολλές και θα το επαναλάβω. Πρέπει για να δείχνουν όμορφα να τα φροντίζετε. Ωραίες οι υφές και το χρώμα στα χείλη αλλά αν δεν είναι περιποιημένα και σωστά ενυδατωμένα δεν κάνουμε δουλειά. Λίγο πριν το party

λοιπόν ή τα parties θα κάνετε αυτό που πρέπει. Το προηγούμενο βράδυ θα απλώσετε το scrub χειλιών και με μικρές, απαλές κινήσεις θα προετοιμάσετε την περιοχή ώστε να δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κραγιόν.

Ας επανέλθω όμως στο ζητούμενο. Το νέο γιορτινό κραγιόν. Είστε ελεύθερες να προβείτε σε μια μικρή υπερβολή και να επιλέξετε ένα κραγιόν που θα φοράτε σε ειδικές περιστάσεις. Κάτι πιο extravagant δηλαδή. Εκτός αν θέλετε να κάνετε μια μικρή επένδυση (πολύ μικρή) σε ένα κραγιόν που θα φορέσετε όλη τη νέα χρονιά.

Ας δούμε τα ωραιότερα:

Dior Rouge Dior Ultra Rouge Lipstick, 999: Και το αιώνιο κόκκινο με την υπογραφή ενός μύθου της υψηλής αισθητικής!

Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick, Clapback: Το extravagant που λέγαμε. Και μπλε και ματ. Rihanna’s style.

L’ Oreal Paris Galaxy Lumiere Holographic Lip Strobing Gloss, Ethereal Glow: Η χρυσή λάμψη των γιορτών. Φέτος δεν θα πάτε πουθενά χωρίς αυτό.

Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion Lipstick, Berry Blacmail: Μοβ και υπέροχο. Ούτως ή άλλως πρέπει να αποκτήσετε αυτή την απόχρωση γιατί είναι γοητευτική και hugh trend.

Nars Spiked Audacious Lipstick, Siouxsie: Σκούρο κόκκινο και το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων. Συνδυάστε το με smoky eyes και θα καταπλήξετε!

Tom Ford Boys & Girls Lipstick, Jagger: Ναι είναι πορτοκαλί και πρέπει να το τολμήσετε. Ποιος είπε ότι είναι η απόχρωση του καλοκαιριού; Μέγα λάθος. Είναι η απόχρωση της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα άρωμα αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα που γνωρίζει την υπόσταση της

Τα 5 nail trends του 2019 που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα