The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο The Bachelor έχει αρχίσει να ερωτεύεται. Ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι αποκάλυψε πως για κάποιες κοπέλες έχει έντονα συναισθήματα, ενώ κάποιες συνεχίζουν να τον μπερδεύουν, δημιουργώντας του αμφιβολίες για τα συναισθήματά τους.

Στην τελευτή των ρόδων το βράδυ της Παρασκευής, η Αντζελίνα έμεινα για ακόμα μια φορά στις δύο τελευταίες, ωστόσο η Στέλλα ήταν εκείνη που δεν είχε την τύχη με το μέρος της, αφού δεν πρόλαβε να δεθεί με τον Παναγιώτη.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης είχε δηλώσει

on camera ότι νιώθει πως η Στέλλα είναι αρκετά υποτονική στα ραντεβού τους, σε βαθμό που νιώθει ότι βαριέται, ενώ δεν κατάφερε να βρουν κοινό σημείο επαφής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Ωστόσο, η Στέλλα του ευχήθηκε να βρει τη γυναίκα που ψάχνει και συγκινήθηκε αποχωρώντας καθώς άκουγε τις συμβουλές των κοριτσιών να είναι πιο εκφραστική και με περισσότερο πάθος.

«Αισθάνομαι απογοητευμένη, στεναχωρημένη. Πιστεύω ότι δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να δείξω ποια είμαι», είπε με δάκρυα στα μάτια στον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος τη συνάντησε λίγο πριν φύγει από τη βίλα του The Bachelor.

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor: Οι καυτές στιγμές του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Σία Βοσκανίδου!

Πρόσωπο-έκπληξη μπαίνει στην «Αγγελική» κι ανατρέπει τα δεδομένα

Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ήμουν έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο, ήμουν παντού καλωδιωμένη, είχα φτάσει 39 κιλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα