To bob της Hailey Bieber έκλεψε την παράσταση στο after party των Όσκαρ! Μήπως ήρθε να ώρα να το υιοθετήσετε;

Οι περισσότερες από εσάς έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob. Το ίδιο και οι celebrities τις οποίες θαυμάσαμε στα Oscars. Σας έδωσαν μάλιστα και καταπληκτικές ιδέες με τα hairstyles αποδεικνύοντας πως έχετε αρκετές επιλογές εκτός από το απλό, sleek και λαμπερό ή τους ανάλαφρους κυματισμούς.

Η Hailey Bieber μάλιστα, στο Oscars after party είχε ένα από τα ωραιότερα looks που συζητήθηκε πολύ. Για την ακρίβεια η προσωπική της hairstylist Jen Atkin έκανε χωρίστρα στην άκρη,

στερέωσε τα μαλλιά της πίσω από τα αυτιά και γύρισε τις άκρες προς τα έξω. Χάρισε έξτρα λάμψη στα ξανθό χρώμα με ένα λάδι ενυδάτωσης και χωρίς υπερβολές ή extravagant διάθεση της χάρισε ένα από τα ωραιότερα hairstyles.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) στις 9 Φεβ, 2020 στις 11:51 μμ PST

Φυσικά μπορείτε να το δημιουργήσετε και μόνες σας χρησιμοποιώντας το σίδερο ισιώματος. Αρκεί να γυρίσετε τις άκρες, απαλά προς τα έξω. Μια απλή κλίση είναι αρκετή για να χαρίσει ένα τέλειο twist στο χτένισμα σας το οποίο είναι ιδανικό τόσο για το γραφείο όσο και για την επόμενη έξοδο σας. 

Η Bieber συνδύασε το hair look με μια bronze λάμψη στην επιδερμίδα και nude απόχρωση στα χείλη. Πρέπει να ομολογήσουμε πως ήταν μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις του μοντέλου. Παράλληλα όμως μοντέρνα και δροσερή όπως αρμόζει στο style και την ηλικία της.

Κεντρική photo: Ian West-PA Images/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Ο make up artist της Cynthia Erivo χρησιμοποίησε καφέ και όχι μαύρο χρώμα για το smoky eye και εξηγεί τους λόγους

Το αξεσουάρ μαλλιών της Billie Eilish στα Oscars στοίχιζε μια μικρή περιουσία αλλά ήταν στ’ αλήθεια υπέροχο

Keywords
Τυχαία Θέματα