To mani της Cardi B στα Grammy ήταν εξίσου εντυπωσιακό με το αξεσουάρ των μαλλιών της

Την Cardi B την αγαπάμε και ας είναι πάντα τόσο υπερβολική. Κάθε της εμφάνιση είναι και μια τεράστια έκπληξη αφού οι beauty exoerts που την έχουν αναλάβει, αν μη τι άλλο, έχουν τεράστια φαντασία. Όσο αφορά τα μαλλιά της, σιγά σιγά το συνηθίζουμε. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα. Από κότσους σε παστέλ αποχρώσεις, ολόισια με τα χρώματα του ουράνιου τόξου μέχρι κοντές μαύρες περούκες. Το μακιγιάζ της επίσης είναι εντυπωσιακό

έως εξωφρενικό και το outft σχεδόν πάντα ασορτί με τα υπόλοιπα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε δώσει ποτέ ιδιαίτερη προσοχή στα νύχια της και αποδεικνύεται ότι κάναμε μέγα λάθος. Γιατί όσο αφορά το mani look έχει αλλάξει επίπεδο. Είναι ακραίο και σχεδόν εξωπραγματικό. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για τεχνητά νύχια. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού το μήκος τους είναι τεράστιο και το σχήμα ιδιαίτερο.

Οι φωτογράφοι όμως που τίποτα δεν τους ξεφεύγει φρόντισαν μόλις εκείνη έβγαλε τα ροζ γάντια της να εστιάσουν στο mani της Cardi B στην τελευταία της εμφάνιση στα Grammy. Και ναι είναι όπως το είχαμε φανταστεί. Τεράστια και ασορτί με το κωνικό αξεσουάρ με πέρλες που φορούσε στα μαλλιά της. Το τετράγωνο σχήμα τους είναι το αγαπημένο της και το ροδακινί χρώμα επίσης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Cardi Grammy nails. She want to look neutral and elegant. Thank you @opi ———@jennys_spa_bx #jennysecret #nailartist #glowinthedark #newartist #nailtechnician #nailwow #glowinthedark #nailpolishaddict #naillaquer #swarovski @dreamtimecreations #nailsoftheday #nailsoftheweek #nailsonpoint #nailfashion #bostonnails #nailgame # weednails #makeuptutorial #nudenails #nailsonfleek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bling Jenny Bui (@nailson7th) στις 10 Φεβ, 2019 στις 6:50 μμ PST

Έμεινε σταθερή λοιπόν σε αυτά τα δύο αλλά η μανικιουρίστ τα στόλισε με κρυστάλλους που μεταμόρφωσαν το mani look σε υπερπαραγωγή όπως και η κάτοχος τους. Τοποθέτησε λοιπόν 20 περίπου κρύσταλλα Swarovski στα νύχια της star αφού όπως αποκάλυψε η nail artist η πελάτισσα της ήθελε ένα elegant μεν αλλά όχι αδιάφορο mani. Και παράλληλα επιθυμούσε να ταιριάζει απόλυτα με το όλο look της.

Και αφού το είδαμε κι αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη εμφάνιση της Cardi B για να έχουμε να λέμε. Δεν μας αφήνει άλλωστε σε ησυχία αφού κάθε φορά είναι και πιο ευφάνταστη. Δικό μας άνθρωπος και αγαπημένος.

Διαβάστε ακόμη:

Η Lucy Boynton μετά τη χθεσινή της εμφάνιση στα BAFTA ανακηρύσσεται και επίσημα πλέον σε beauty icon

Grammy Awards 2019: Τα hair accessories είχαν την τιμητική τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα