WOW! Δείτε την Μαρία Μπακοδήμου πριν από πολλά χρόνια με καστανά μαλλιά!

Η Μαρία Μπακοδήμου, μετά από πολλά χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν έκανε την ανατροπή και μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής τους στο Star, ανέλαβε την παρουσίαση του Power Of Love. Ένα project

που κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά συζητήθηκε πολύ την ποιότητα του. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν αμφισβήτησε στιγμή την απόφαση της, αφού είναι ένα ριάλιτι που της άρεσε πολύ, το πίστεψε και τελικά την δικαίωσε.

Η Μαρία Μπακοδήμου το τελευταίο καιρό φαίνεται πιο ευδιάθετη και χαλαρή από ποτέ. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, DOT απέδωσε αυτή την αλλαγή στη διάθεση της στο γεγονός ότι μεγάλωσε και στη διαμονή της, στην Τουρκία, για τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Η ίδια παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα και όπως είπε στην Τουρκία την προσεγγίζουν πιο εύκολα οι άντρες.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια είναι πιστή στα ξανθό χρώμα των μαλλιών της, ωστόσο πριν από περίπου 14 χρόνια είχε τα μαλλιά της καστανά. Τότε, έκανε μια guest εμφάνιση στη επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης του Mega, «Η Νταντά» και υποδύθηκε τον εαυτό της. Όπως θα δείτε στο παρακάτω «υλικό», η εικόνα του τότε με του σήμερα είναι πολύ διαφορετική.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ο Πάνος Ζάρλας αποκάλυψε για πρώτη φορά: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τη Στέλλα Μιζεράκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα