WOW! Η απίστευτη μεταμόρφωση της Έφης Απστόλου με τις θεραπείες των Figura!

H στήλη της μεταμόρφωσης στο Πρω1νό είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες όλων σας. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να αλλάξουν την εμφάνισή τους με τον πιο εύκολο τρόπο. Την καθιερωμένη ημέρα της, την Παρασκευή, είδαμε μια ακόμα αλλαγή που ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!

Συγκεκριμένα η τηλεθεάτρια Κα. Έφη Αποστόλου απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της θέλοντας να ανανεωθεί, να βρει και πάλι τον εαυτό της και να διορθώσει κάποια πράγματα που την ενοχλούσαν. Και φυσικά για ακόμα μια φορά όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πώς όμως έφτασε

σε αυτό το αποτέλεσμα; Έχουμε όλες τις πληροφορίες για την καινούργια της εικόνα. Πολύτιμος σύμμαχός της ήταν τα Figura και οι δυο θεραπείες, Lipofight και GeneO+. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Lipofight: Είναι γνωστό ως λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι και στην ουσία αποτελεί μία μέθοδο για την διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος που αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος, μειώνει το λίπος και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα -αυτό δηλαδή κορίτσια που θέλουμε όλες. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί στοχευμένους υπερήχους για να εξαφανίσει το επίμονο τοπικό πάχος -όλα γίνονται με την βοήθεια ειδικής κεφαλής, με απώτερο στόχο και σκοπό η διατάραξη του λίπους χωρίς στιγμή να επηρεαστεί η επιδερμίδα ή ο βαθύτερος ιστός.

Έτσι το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματά του είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η απώλεια λίπους είναι 2,5 εκ. δηλαδή ένα νούμερο μικρότερο σε μέγεθος σε ένα παντελόνι ή ένα φόρεμα. Η ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων για την οριστική απώλεια λίπους φαίνεται σε 8-12 εβδομάδες.

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα αυτής της επαναστατικής θεραπείας: Είναι ανώδυνη, έχει μηδέν χρόνος αποθεραπείας, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν επιδρά στον περιβάλλοντα ιστό, πραγματοποιείται στην διάρκεια μιας συνεδρίας για μία ώρα, συσφίγγει το δέρμα, μειώνει την κυτταρίτιδα, δεν έχει παρενέργειες και γίνεται αποκλειστικά από ιατρό.

Οι περιοχές που μπορούν να θεραπευτούν με το Lipofight, είναι: Η κοιλιά, οι λαβές του έρωτα (Love Handles), η πλάτη, οι μηροί, οι γλουτοί, τα banana rolls, τα μπράτσα και τα γόνατα.

GeneO+: Είναι η πρόοδος στην φροντίδα του δέρματος που παρέχει ταυτόχρονα 4 βασικές μη επεμβατικές θεραπείες: Απολέπιση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος, έγχυση μοναδικών τύπων αναζωογόνησης, οξυγόνωση που παράγεται από μέσα, σφίξιμο και περιγράμματα. Παράλληλα καθαρίζει το δέρμα και εισάγει δραστικά συστατικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Οι θεραπείες GeneO + είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος – οποιαδήποτε εθνότητα και χρωματισμό, οποιαδήποτε ευαισθησία, ακόμη και για όσες από εσάς έχετε χηλοειδή (ουλή) και δεν θα μπορούσατε διαφορετικά να υποστείτε επεξεργασία τριβής. Με λίγα λόγια το Geneo+ είναι ασφαλές σε όλους τους τόνους του δέρματος και μπορεί να θεραπεύσει το ευαίσθητο δέρμα χωρίς κανένα ερεθισμό. Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία OxyGeneo ™ παρέχει κορυφαία αποτελέσματα κατά της γήρανσης, αντιμετωπίζοντας το δέρμα σε βαθύτερο επίπεδο. Απολεπίστε, Οξυγονώστε και Σφίξτε το δέρμα σας.

Δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει: Ενυδάτωση δέρματος, επαναφορά όγκου δέρματος, ανανεωμένη νεανική λάμψη, αυξημένο κολλαγόνο, μειωμένη υπερ-χρωματισμό, βελτιωμένη παραγωγή κυττάρων του δέρματος, μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και είναι ασφαλής για ΚΑΘΕ τύπο δέρματος

Δείτε τη μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί και ακούστε όλα όσα έχει να σας πει η κυρία Μαρία Εξηντάρη, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Figura Clinica:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κλικ στο: www.figurabody.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα