Zendaya: Υιοθέτησε τα πιο λαμπερά highligths και είναι η καλύτερη ιδέα για εσάς που θέλετε μια ανανέωση στα μαλλιά σας!

Οι celebrities μετά την καραντίνα είναι όλο εκπλήξεις όσον αφορά στα μαλλιά τους. Αποφάσισαν να τα κόψουν ή να αλλάξουν δραματικά το χρώμα. To ίδιο κι εσείς άλλωστε. Αμέσως μόλις ο κομμωτής σας επέστρεψε στη θέση του κλείσατε ραντεβού ώστε να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα hair trends.

Και όσες από εσάς δεν είσαστε έτοιμες για μια μεγάλη αλλαγή ακολουθήσατε το παράδειγμα εκείνων που φώτισαν τη βάση τους με υπέροχα highlights.

Μην ξεχνάτε πως ακόμη και η Kate Middleton

που δεν επιτρέπεται να αποκτήσει κάποιο εξεζητημένο hair look τους τελευταίους μήνες ακολούθησε την συγκεκριμένη τάση.

Και τώρα έρχεται η Zendaya με τα ωραιότερα, νεανικά και δροσερά ξανθά highlights που της ταιριάζουν πολύ. Αποκάλυψε το νέο της look με ένα video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει τη star μαζί με μια φίλη της δίπλα από ένα κουτί με ψήφους.

“Ένα ζευγάρι ψηφοφόρων έριξε την ψήφο του” έγραψε χαρακτηριστικά η Zendaya. Η star αγαπάει πολύ τις αλλαγές στα μαλλιά και παράλληλα τις περούκες και τα extensions. Το συγκεκριμένο όμως είναι αληθινό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις 23 Οκτ, 2020 στις 6:12 μμ PDT

Η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό και με αφορμή τις εκλογές στις ΗΠΑ, είναι ιδιαίτερα ενεργή. Παροτρύνει τους θαυμαστές της να ψηφίσουν.

Τους εξηγεί πόσο σημαντικές είναι οι συγκεκριμένες εκλογές ενώ βρίσκεται στο πλάι της Michelle Obama η οποία προσπαθεί να πείσει τους νέους ανθρώπους να αποκτήσουν άποψη και να κατανοήσουν τη δύναμη της ψήφου. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Την προσοχή σας παρακαλώ: Αυτά είναι τα make up λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε τώρα!

Η Emily Ratajkowski αγαπάει πολύ τις μάσκες περιποίησης και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τις δικές της!

Keywords
Τυχαία Θέματα