Αυτές οι 3 fashionistas φοράνε τις σαγιονάρες τους με έναν τελείως φρέσκο τρόπο

Δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινό, πιο ωραίο, πιο άνετο παπούτσι από τις σαγιονάρες! Και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουμε συνδέσει τις σαγιονάρες με ένα όνομα….IPANEMA! Οι 3 φίλες που θα δεις παρακάτω επιλέγουν να φορέσουν τις IPANEMA σαγιονάρες τους με 3 διαφορετικούς φρέσκους τρόπους.

Στην IPANEMA μπορείς να βρεις πολλά μίνιμαλ χρώματα και σχέδια που θα σε βολέψουν πολύ όλες τις ώρες της ημέρας με κάθε σύνολο και look.

Rita Patrocinio από την Πορτογαλία
Look #1
Η Rita επιλέγει να φορέσει μια από τις πιο δυνατές τάσεις του φετινού καλοκαιριού που είναι η ολόσωμη

θαλασσί φόρμα και τη συνδυάζει φανταστικά με σαγιονάρες IPANEMA.

Look #2
Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις τις IPANEMA σαγιονάρες σου σε βραδινές εξόδους; Στην IPANEMA μπορείς να βρεις φανταστικά μεταλλιζέ σχεδια που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε βραδινή σου εμφάνιση στο νησί ή την πόλη.

Look #3
Ένα μαγιό, ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι σαγιονάρες είναι όλα όσα χρειάζεσαι για τη βόλτα σου στο νησί! Για την παραλία προτίμησε τα πιο φλούο σχέδια της IPANEMA που είναι fun και θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Anastacia Gabriel από την Ανγκόλα
Look #4
H Anastacia συνδυάζάει το ολόσωμο μαγιό της με ένα παρεό και σαγιονάρες IPANEMA. Κορίτσια αγοράστε μερικά παρεό και συνδυάστε τα με τις παλ αποχρώσεις της IPANEMA που θα σας εντυπωσιάσουν.

Look #5
Το ξέρεις πως τα ολόσωμα μαγιό φοριούνται πλέον όλες τις ώρες της ημέρας ακόμα και στη δουλειά και μάλιστα είναι hot τάση. Φόρεσε το δικό σου με μια παντελόνα ή ένα ζιπ κιλότ και συνδύασέ το με ένα ζευγάρι πεδιλάκια IPANEMA. Μετά τη δουλειά άλλαξε τα πέδιλα με σαγιονάρες και βουρ…στην παραλία.

Από την τροπική Βραζιλία, τη χώρα της γιορτής και του κεφιού, έρχονται κοντά μας οι αυθεντικές σαγιονάρες ΙΡΑΝΕΜΑ σε απίθανα χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα.

Οι ΙΡΑΝΕΜΑ είναι εδώ για να ξεσηκώσουν τα βήματά μας με τα πιο υπέροχα σχέδια! Πρωτότυπα prints με λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια, διχρωμίες με την χαρακτηριστική σημαία στο λουράκι, μονόχρωμα με διακριτικές glitter λεπτομέρειες, σε χαμηλές και ψηλότερες σόλες, είναι τα σχέδια που προτείνει φέτος η ΙΡΑΝΕΜΑ.

Προτείνουμε έντονα prints για τις πρωινές σας βόλτες και βουτιές στη θάλασσα συνδυασμένα με το μαγιώ και το παρεό, ή πεδιλάκια για το μεσημεριανό σας καφεδάκι φορεμένο με το τζην σορτσάκι σας. Για την απογεματινή βόλτα στις βιτρίνες με την κολλητή ή και για μια ανατρεπτική elegant εμφάνιση στο γάμο της φίλης, συνδυασμένα με το μεταξωτό σας καφτάνι, προτείνουμε τα χρώματα της πούδρας ή του μαύρου, με τις μεταλλικές λεπτομέρειες (αλυσιδίτσα, glitter, καρδούλες κλπ).

Ani Phoebe από την USA
Look #6
Η Ani φοράει πεδιλάκια IPANEMA και τα συνδυάζει με ζιπ κιλότ, crop top και ένα φλοράλ διακριτικό φουλάρι.

Look #7
Πάρε ένα μακρόστενο φουλάρι και δέσε το με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και η Anastacia! Συνδύασέ το με λευκό παντελόνι και nude σανδαλάκια από την IPANEMA.

Η ΙΡΑΝΕΜΑ προσφέρει σχέδια και επιλογές για όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες, και όλες τις καταστάσεις. Τολμήστε να φορέσετε τις αυθεντικές βραζιλιάνικες ΙΡΑΝΕΜΑ, το πιο must item του καλοκαιριού. Διαλέξτε κι εσείς τις αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες ΙΡΑΝΕΜΑ και το καλοκαίρι είναι όλο δικό σας!Τις ΙΡΑΝΕΜΑ τις φέρνει κοντά μας η εταιρία Adam’s Shoes, η εταιρία που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού.

Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από την ADAM’S SHOES: Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 682222 / Αθήνα, τηλ, 210-9024435 / Κύπρος, 00357-22-346151

www.adamsshoes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα