Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Σοφούλα παντρεύεται τον Βόσκαρη! Χαμός στο Διαφάνι!

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο Πρω1νό τις εξελίξεις που έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες» σε σχέση με την Σοφούλα και τον Μάνο Βόσκαρη.

«Έχουμε πει για τον Μάνο Βόσκαρη, για το πως θέλει να χρησιμοποιήσει τη Σοφούλα, για την πρόταση αρραβώνα που έχει κάνει στη Σοφούλα. Ο Τόλλιας έχει πολλές αμφιβολίες, όπως και η Παγώνα για αυτή τη σχέση της κόρης τους. Ο Λάμπρος πιάνει τον Τόλλια και του αποκαλύπτει τα πάντα για το ποιόν του Βόσκαρη. Δεν το φτάνει μέχρι τέλους, αλλά του αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για τον σκοτεινό χαρακτήρα του. τρομοκρατείται

ο κοινοτάρχης, όπως και η Παγώνα και απαγορεύουν στην Σοφούλα να έχει κάθε επαφή με τον Μάνο Βόσκαρη.

Εκεί έρχεται μια μεγάλη ανατροπή. Η Σοφούλα κάνει μια παράτολμη κίνηση. Φεύγει από το σπίτι και αποφασίζει να πει «ναι» στην πρόταση γάμου του Μάνου Βόσκαρη. Γίνεται ένα μεγάλο σούσουρο στο χωριό. Θα γίνει χαμός με αυτή την ιστορία. Μάταια οι γονείς της προσπαθούν να τη μεταπείσουν. Η Σοφούλα θα παντρευτεί τον Μάνο Βόσκαρη», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Τα πρώτα λόγια της Φαίης μας για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρω1νό – Όλο το παρασκήνιο!

Ο Μιχάλης Ρέππας αποκαλύπτει για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του All Star YFSF! «Δεν ξέρω αν έκαναν σωστά που με επέλεξαν, γιατί…»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έκανα διακοπή εγκυμοσύνης, θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει»

Keywords
Τυχαία Θέματα