Αιμίλιος Χειλάκης: Απαντά για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με όσα δήλωσε για τον Λιγνάδη -«Άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε σήμερα το πρωί (13/11) ο Αιμίλιος Χειλάκης!

Μέσα σ’ όλα, ο ηθοποιός απάντησε και για τα σχόλια ππυ δέχθηκε σε σχέση με όσα δήλωσε για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε να τον δει στην φυλακή και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπόδικοι ακόμα. Όταν καταδικαστούν, τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους. Κατά πάσα πιθανότητα για να ακούγονται τόσα πράγματα, κάτι έχει γίνει. Νομίζω πως δε θα είναι μόνο αυτοί οι δύο ηθοποιοί που θα έχουμε να μιλάμε

για το MeToo», ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Δεν έχω δεχτεί να γίνω τροφή. Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία και θα ήμουν βορά. Θα γινόμουν τροφή. Δεν απάντησα σε κανέναν, άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους».

Διαβάστε ακόμα:

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα -Πέθανε η μητέρα του

Νικηφόρος Βυθούλκας: «Η Ιωάννα Τούνη είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της»

Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκινεί για τη μάχη της με τη λευχαιμία -«Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα