Άλλο ένα mani trend που μας άφησε άφωνες

Κάθε εβδομάδα βγαίνει στη φόρα κι ένα καινούργιο trend για τα νύχια και την έχουμε τρελάνει τη μανικιουρίστ. Κάθε φορά και κάτι πρωτότυπο, συμπαθητικό, εξωφρενικό, chic και μη, αλλά πάντα ιδιαίτερο και για κάθε γούστο.

Και αφού είδαμε ζωάκια, πετράδια, γεωμετρικά σχέδια, κύκλους, πουά, με τούφες μαλλιών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς ένα νέο είναι εδώ και είναι εμπνευσμένο από την ταρταρούγα. Ναι την γνωστή που ξέρουμε από τα κοκάλινα γυαλιά. Αυτή την ταρταρούγα.

Σε μπεζ καφέ τόνους και με μια μικρή

δόση μαύρου me πολύ, μα πάρα πολύ, γυαλιστερό φινίρισμα για να αναδείξει το σχέδιο. Ονομάζεται Tortoise Shell Nails και μας παραπέμπουν στο κέλυφος της χελώνας. Αν μας το έλεγαν απλώς χωρίς να έχουμε εικόνα ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε καν να το φανταστούμε. Και ίσως η πρώτη μας σκέψη να μην ήταν θετική μιας και την ταρταρούγα την έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας.

Τελικά όμως το αποτέλεσμα είναι πράγματι εκπληκτικό αφού ο συνδυασμός των γήινων χρωμάτων είναι μαγικός, ταιριάζει απόλυτα στην φθινοπωρινή ατμόσφαιρα κι επίσης κάνει τη διαφορά. Παράλληλα η έξτρα λάμψη που την πετυχαίνουμε με το κατάλληλο top coat αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το σχέδιο.

Η ταρταρούγα ταιριάζει τόσο σε κοντά νύχια όσο και στα πιο μακριά. Aν και δεν θεωρείται διακριτική (κάθε άλλο θα λέγαμε) με ένα περίεργο τρόπο είναι καλόγουστη. Την είδαμε δύο μόνο νύχια αλλά και στολισμένη με μικρές χρυσές λεπτομέρειες. Ταιριάζει σχεδόν με όλες τις αποχρώσεις και ο τρόπος που δημιουργείται είναι πράγματι εντυπωσιακός.

Εμείς σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Συνδυάστε το με total black outfit ώστε να κάνει το mani σας τη διαφορά.

Επιλέξαμε τα πιο εμπνευσμένα σχέδια και αν η μανικιουρίστ σας δεν έχει ενημερωθεί ακόμα μπορείτε να της δείξετε το video που ακολουθεί ώστε να δει πως ακριβώς γίνεται.

Γιατί επιτέλους πρέπει να καταλάβει ότι πηγαίνετε πάντα προετοιμασμένη στο ραντεβού σας


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheyenne Vancouver Nail Art (@cateye.nails) στις 18 Σεπ, 2018 στις 11:03 πμ PDT

Ας δούμε και τα ωραιότερα σχέδια:

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε ποιο είναι το νέο gel ενυδάτωσης που θα γίνει η νέα σας εμμονή

Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τα χείλη σας, πριν χειμωνιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα