Αν είστε καλεσμένες σε γάμο το weekend αντιγράψτε το λαμπερό και chic make up look της Chiara Ferragni

H Chiara Ferragni είναι μία από τις διασημότερες influencers και τον τελευταίο καιρό μάλιστα χάρη στη συνεργασία της με τη Lancome είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παράλληλα. Η Chiara δημιούργησε τη δική της σειρά μακιγιάζ με το γνωστό brand η οποία έγινε ανάρπαστη.

Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social ειδικά μετά τη γέννηση του γιου της Leo. Μάθαμε πότε περπάτησε, τι ώρα γευματίζει αλλά και τα outfit που φορά

στις διακοπές του. Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο της που βρίσκεται στο πλάι της τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η τελευταία μάλιστα ήταν ιδιαίτερα λαμπερή. Η Chiara εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Εμείς βέβαια εστιάσαμε στο μακιγιάζ της μιας και ήταν ότι ωραιότερο για την περίσταση αλλά και για τον γάμο που είστε καλεσμένες το weekend. Ναι μόλις το είδαμε αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 5 Σεπ, 2019 στις 6:18 πμ PDT

Εμείς γνωρίζουμε τα πάντα για το make up look και φυσικά θα σας αποκαλύψουμε κάθε προϊόν που χρησιμοποίησε ο προσωπικός της make up artist  Manuele Mameli.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manuele Mameli (@manuelemameli) στις 5 Σεπ, 2019 στις 4:06 πμ PDT

Αρχικά προετοίμασε την επιδερμίδα απλώνοντας το Prep & Hydrate Primer και στη συνέχεια εφάρμοσε το Flirting palette highlighter από τη σειρά Lancôme x Chiara Ferragni, για έξτρα λάμψη.Τα χείλη απέκτησαν ένταση και χρώμα με το κραγιόν L’Absolu Rouge Drama Matte 274, τα φρύδια τονίστηκαν με το Hypnôse Palette DR11 και οι βλεφαρίδες με τη κλασική μάσκαρα Hypnôse Mascara.

Συνδυάστε το μακιγιάζ με ένα glam χτένισμα. Η Chiara επέλεξε να μαζέψει τα μαλλιά της από τη μία μόνο πλευρά αφήνοντας του κυματισμούς να ακουμπούν στους ώμους της από την άλλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 4 Σεπ, 2019 στις 1:49 μμ PDT

Εσείς μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας ένα χαμηλό κότσο ή αλογοουρά. Το συγκεκριμένο look είναι υπέροχο για τις βραδινές σας εμφανίσεις ακόμη κι αν δεν είναι στο κόκκινο χαλί ή στο γάμο της κολλητής σας. Είναι ότι καλύτερο ακόμη και για ένα ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο σας.

Διαβάστε ακόμη:

H Katherine Heigl έβαψε τα μαλλιά της και έγινε στ’ αλήθεια άλλος άνθρωπος

Το πεντικιούρ σας συνεχίζει να έχει τέλειο χρώμα αφού θα αργήσετε να φορέσετε τα ankle boots σας

Keywords
Τυχαία Θέματα