Αν επιμένετε να απλώσετε ματ κραγιόν στα ταλαιπωρημένα χείλη σας υπάρχει τρόπος

Το ματ κραγιόν είναι μια μορφή εμμονής. Αν το αγαπήσετε, δύσκολα θα το αποχωριστείτε αφού χαρίζει πλούσιο χρώμα που διαρκεί για ώρες. Αυτοί οι δύο άλλωστε είναι και οι σημαντικότεροι λόγοι που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σας.

Το χειμώνα όμως τα χείλη ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα λόγω του κρύου και της υγρασίας. Και αρκετές φορές σκάνε με αποτέλεσμα να δείχνουν και να είναι ταλαιπωρημένα. Καθώς επίσης πονάνε. Εσείς όμως παρ’ όλα αυτά θέλετε να φορέστε το κραγιόν σας. Και μάλιστα όχι κάποιο έξτρα ενυδατικό αλλά το συγκεκριμένο

ματ που έχετε σχεδόν τελειώσει.

Αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα όλα θα πάνε καλά και θα περάσει τελικά το δικό σας.

Αρχικά πρέπει να κάνετε απολέπιση ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα τα χείλη να αποκτήσουν απαλότητα και ενυδάτωση. Προσοχή αν είναι σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση είναι καλό να το αποφύγετε για 1-2 μέρες μέχρι να ηρεμήσουν λιγάκι. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τον έξτρα ερεθισμό. Αν όχι προχωρήστε κανονικά στη διαδικασία.

Στη συνέχεια είναι απαραίτητη η χρήση lip balm. Το καλύτερο βέβαια είναι να υπάρχει στην τσάντα σας ώστε να το ανανεώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και όχι μόνο μετά την απολέπιση. Επιλέξτε ένα προϊόν με βιταμίνες στη σύνθεση του και έλαια που προστατεύουν, περιποιούνται και θρέφουν τα χείλη.

Καλό είναι να απλώσετε ένα ματ μεν κραγιόν αλλά με ενυδατικά στοιχεία. Είναι το ίδιο σταθερό και έντονο απλά έχει μια διακριτική γυαλάδα. Όχι, δεν θυμίζει λιπ γκλος ούτε αστράφτουν τα χείλη απλά δεν προσφέρει το απόλυτα ματ αποτέλεσμα του κραγιόν σε κρεμώδη μορφή.

Πρέπει να σκέφτεστε άλλωστε ότι το κυριότερο είναι να προστατεύετε το δέρμα ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι τα μάτια και τα χείλη. Κάποιες φορές θα πρέπει να κάνετε μερικές μικρές υποχωρήσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό.

Ακολουθείστε λοιπόν τις συμβουλές των ειδικών και να είστε σίγουρες ότι πολύ σύντομα θα έχετε και πάλι τέλεια χείλη.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrity haircolorists ανατρέπουν τα δεδομένα για τη χρήση του μοβ σαμπουάν

Μια δόση πολυτέλειας στο μπάνιο σας επιβάλλεται

Keywords
Τυχαία Θέματα