Αν θέλετε τα τέλεια χείλη της Cindy Crawford πρέπει να μάθετε το μικρό της μυστικό

Η Cindy Crawford υπήρξε μέλος της dream team των top models των 90’s. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες και όπως επίσης γνωρίζετε την παράδοση συνεχίζει και η κόρη της Kaia Gerber.

Τόσα χρόνια στο χώρο έμαθε να περιποιείται την επιδερμίδα της αφού την περιποιήθηκαν οι πιο διάσημοι make up artists και facialists. Παράλληλα βέβαια την ταλαιπώρησε αρκετά

με το βαρύ μακιγιάζ στα shows, τις φωτογραφήσεις και τα γυρίσματα. Βασική αρχή της καθημερινής της παρουσίασης ήταν ο σωστός καθαρισμός αλλά και η πλούσια ενυδάτωση. Μην ξεχνάμε ότι ταξίδευε πολύ συχνά και το δέρμα της αφυδατωνόταν. Η ίδια βέβαια τόνιζε σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς ότι έδινε πολύ μεγάλη βάση και στα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου όπως είναι τα χείλη. Είναι ένα από τα σημεία που παραμελούμε με αποτέλεσμα να χάνουν την λαμπερή και υγιή όψη και να μην είναι ζουμερά και ενυδατωμένα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις 18 Μάρ, 2019 στις 8:37 πμ PDT

Εκείνη όμως τα φρόντιζε και συνεχίζει να τα περιποιείται σχολαστικά. Απλώνει απολεπιστικό ειδικό για την περιοχή μία φορά την εβδομάδα ώστε να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και δεν ξεχνά ποτέ το lip balm που χαρίζει έξτρα απαλότητα και την υγρασία που έχουν ανάγκη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις 13 Απρ, 2018 στις 4:16 μμ PDT

Το μικρό της μυστικό όμως δεν είναι αυτό. Αποκάλυψε ότι απλώνει στα χείλη της κρέμα ματιών. Και μάλιστα τη χρησιμοποιεί ως μάσκα χειλιών. Εφαρμόζει μια μικρή ποσότητα και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το ενυδατικό χειλιών. Παράλληλα χρησιμοποιεί την κρέμα ματιών και ως βάση για το κραγιόν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις 9 Μάρ, 2018 στις 10:04 πμ PST

Σύμφωνα με τη Cindy κάθε φορά που άπλωνε το lip balm πριν από το κραγιόν, το δεύτερο δεν είχε σωστή εφαρμογή αφού γλιστρούσε και το χρώμα έκανε κενά στα χείλη ή εξαφανιζόταν πολύ γρήγορα. Αντίθετα η κρέμα ματιών βοηθά το κραγιόν να σταθεροποιηθεί και να απλωθεί ευκολότερα. Ενώ παράλληλα θρέφει και περιποιείται τα χείλη σε βάθος. Άλλωστε θα έχετε προσέξει ότι αρκετά beauty brands έχουν ένα προϊόν κατάλληλο για τα χείλη και τα μάτια μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

Η αντηλιακή κρέμα που πρέπει να φοράτε είναι η καθημερινή ασπίδα προστασίας

Τα πιο sexy κουρέματα της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα