Άγγελος Λάτσιος: O γιος της Ελένης Μενεγάκη παρτάρει και σου έχουμε τα ντοκουμέντα

Ο Άγγελος Λάτσιος μεγάλωσε και είναι πλεόν 17 χρονών! Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δημοσιεύει που και που φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram και πριν από λίγες ώρες πόσταρε μερικά stories που δείχνουν πώς πέρασε χτες το βράδυ.

Ο Άγγελος πόζαρε αρχικά μόνος του σε έναν καθρέφτη και στη συνέχεια πόσταρε ένα βίντεο από το πάρτι στο οποίο πήγε σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη πέρασε ένα ωραίο βράδυ με τους φίλους

του και όπως φαίνεται και από το βίντεο διασκέδασε πολύ!

Δες τη φωτογραφία και το βίντεο που δημοσίευσε ο μεγάλος γιος της Ελένης.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2019/04/56383916_435440440539615_5592698381037978435_n.mp4

Λίγες μέρες πριν η Ελένη Μενεγάκη είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του γιου της όταν ήταν πιο μικρός και κράταγε στην αγκαλιά της αδερφούλα του, τη Μαρίνα.

Η ίδια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «#eleni 29/3/2015 Μαρινουλα μου ηρθες βραδυ και πλημμυρισες τις καρδιες μας με χαρα και ατελειωτη αγαπη Ο αδερφος σου ηταν εκει για να ειναι ο πρωτος που θα σε παρει αγκαλια Χρονια πολλα μωρο μου ?????????».

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της για την ημέρα που γέννησε και αναφέρθηκε και στον γιο της, Άγγελο που τη συγκίνησε με τη συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είπε πως ο γιος της ήθελε να είναι στη γέννα και εκείνη του είπε πως αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται. Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε πει στον γιο της να μην φορέσει φόρμες όταν πάει στο μαιευτήριο και εκείνος φόρεσε τα καλά του!

Η ίδια πρόσθεσε άλλη στιγμή στην εκπομπή της:

“Όλες οι μαμάδες τελικά τα ίδια κάνουμε. Προσπαθούμε να κλέψουμε κανένα φιλάκι τους, μεγαλώσανε Νατάσα (Ράγιου), τι να κάνουμε… ρε παιδιά από ποια ηλικία τα αγόρια κρατάνε αποστάσεις από τη μαμά τους, δηλαδή όχι πολλές αγκαλιές και φιλιά… Μέχρι κάποια ηλικία τα αγόρια μας κάθονται να τα αγκαλιάσουμε, να τα χαϊδέψουμε, να τα πειράζουμε, μετά αλλάζουν και λένε «έλα τώρα μεγαλώσαμε». Ευτυχώς τα κορίτσια μου, κάθονται στα χαϊδολογήματα”.

Διαβάστε ακόμα:H Άννα Μπουσδούκου αποκαλύπτει για ποιον λόγο δεν θέλει να επιστρέψει ποτέ ξανά στην τηλεόραση

H Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης

H Κατερίνα Στικούδη ποζάρει με κορμάκι και «ρίχνει» το instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα