Αποκάλυψη στο “Πρω1νό”: Έτσι βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ανακοινώθηκε πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η δημοφιλέστερη παίκτρια, σύμφωνα με ψηφοφορία που προηγήθηκε.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και έκαναν λόγο για… “στημένο” παιχνίδι.

Στο “Πρω1νό” ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ποια είναι η απάντηση του ΣΚΑΪ για τη ψηφοφορία. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η ψηφοφορία

ελέγχεται από δικηγόρο και συμβολαιογράφο και ο ΣΚΑΪ δεν μπορεί να παρεμβεί σε αυτήν. Μάλιστα, τόνισε πως δεν επιτρέπεται να δοθούν τα αποτελέσματά της στη δημοσιότητα.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έγινε ακόμη μια αποκάλυψη για το πώς η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στην κορυφή των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το “Πρω1νό” έκανε γνωστό πως στη Βόρεια Ελλάδα υπήρξε κινητοποίηση υπέρ της Ανθής Σαλαγκούδη. Μάλιστα, ανέφερε πως η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι είναι ενεργό μέλος σε πολλούς φιλανθρωπικούς συλλόγους που βοήθησαν στη ψηφοφορία. Οι σύλλογοι μέσω μηνυμάτων ζητούσαν στα μέλη τους να στηρίξουν την Ανθή Σαλαγκούδη. Ουσιαστικά υπήρξε μεγάλη στήριξη από τις πολλές γνωριμίες που έχει η οικογένειά της.

“Μπορεί η Ανθή να μην είναι δημοφιλής στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη πάντως είναι πολύ. Η μαμά της είναι σε πολλούς φιλανθρωπικούς συλλόγους και αυτοί οι σύλλογοι από την προηγούμενη φορά ζητούσαν από τον κόσμο να στηρίξουν την Ανθή για να μείνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κινητοποίηση στην Βόρεια Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη. Οι γονείς της και οι φίλοι της κάνουν αγώνα για την Ανθή, για να μείνει στο Survivor. Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι κάνουν αγώνα με τα μηνύματα.”, είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Η απάντηση του ΣΚΑΪ μετά τον ντόρο για την Ανθή Σαλαγκούδη!

“Η Τζένη Μπαλατσινού με έχει κάνει unfollow και την έκανα κι εγώ”

Βασιλική Μιλλούση: Ο λόγος που νοσηλεύτηκε για ένα μήνα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα