ΑΥΤΑ τα πλακάκια είναι η μεγαλύτερη τάση στα μπάνια του 2018!

Είναι γεγονός πως τα πλακάκια σε ένα μπάνιο είναι αυτά που θα το μεταμορφώσουν εντελώς. Οι διάφορες τάσεις διακόσμησης που θα ακολουθήσεις θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το μπάνιο των ονείρων σου αλλά τα πλακάκια που θα επιλέξεις θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα μπορέσεις στη συνέχεια να προσθέσεις διάφορα στοιχεία. Γι’αυτό και η επιλογή στα πλακάκια αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα που πρέπει να έχεις όταν αποφασίσεις να ανανεώσεις το μπάνιο σου.

Ψηφιδωτά πλακάκια
Αυτά τα πλακάκια μπαίνουν συνήθως σε έναν μόνο τοίχο για να προσθέσουν λίγη λάμψη στο μπάνιο σου χωρίς πολλές υπερβολές.

Για το υπόλοιπο μπάνιο προτίμησε λευκές και γκρι αποχρώσεις και απέφυγε τα έντονα χρώματα.

Γεωμετρικά σχέδια
Τα γεωμετρικά σχέδια στα πλακάκια είναι μεγάλη τάση της σεζόν ΑΡΚΕΙ να μην τοποθετούνται σε όλους τους τοίχους. Επιλέξτε έναν τύπο από πλακάκια με κάποιο αγαπημένο σας γεωμετρικό σχέδιο και χρησιμοποιήστε παρόμοια απόχρωση για τα πλακάκια του υπόλοιπου μπάνιου.

Όψη μαρμάρου
Το μάρμαρο δίνει πολυτελή όψη σε κάθε χώρο του σπιτιού. Αν επιλέξεις αυτά τα πλακάκια για το μπάνιο σου, προτίμησε μίνιμαλ διακόσμηση που ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το υλικό.

Όψη ξύλου και φυσικών υλικών
Το ξύλο είναι ένα υλικό που δίνει ζεστασιά σε έναν χώρο. Στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία με πλακάκια με όψη ξύλου που είναι ιδανικά για το μπάνιο σου. Το καλοκαίρι διακόσμησε το μπάνιο με φυσικά υλικά, κοράλια, ξύλινα βάζα, καλάμια και φυσικά σφουγγάρια και τον χειμώνα δώσε ακόμα μεγαλύτερη ζεστασιά με ένα ωραίο ζεστό χαλάκι και κεριά.

Εξαγωνικά πλακάκια
Τα εξαγωνικά πλακάκια αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις και θα αναβαθμίσουν εκπληκτικά το μπάνιο σου.Επέλεξε εξαγωνικά πλακάκια σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις, όπως στη φωτογραφία παρακάτω, και χρησιμοποίησε μια από αυτές τις 3 αποχρώσεις για να βάψεις τον υπόλοιπο τοίχο στο μπάνιο σου! Στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ θα βρεις υπέροχα εξαγωνικά πλακάκια που θα δώσουν απίστευτο στιλ στο μπάνιο σου.

Ματ όψη
Το γκρι είναι ένα χρώμα που αποτελεί μόδα στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια και πολύς κόσμος το προτιμάει για τη διακόσμηση του μπάνιου του. Είναι γνωστή άλλωστε η επηρροή της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» ακόμα και στον χώρο της διακόσμησης. Τα ματ γκρι πλακάκια είναι μια επιλογή που θα βρεις στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ και θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σου.

Πλακάκια με υφές και φλοράλ σχέδια
Ο συνδυασμός διαφορετικών τύπων από πλακάκια είναι επίσης μια τάση που αγαπάμε πολύ! Στο μπάνιο της παρακάτω εικόνας έχουν συνδυαστεί πορτοκαλί γυαλιστερά πλακάκια, με μπεζ πλακάκια, φλοράλ πλακάκια και πλακάκια με σαγρέ-ανάγλυφη όψη. Όλα αυτά τα πλακάκια και ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ.

Βρείτε τα πάντα για το μπάνιο στην εταιρία Λακιώτης ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα