Χάλασε το μανικιούρ; Δείτε πως θα το διορθώσετε στο λεπτό

Μένετε σπίτι και ακολουθείτε όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Αρχικά πλένετε συνεχώς τα χέρια σας και στη συνέχεια απλώνετε αντισηπτικό.

Όλα ωραία και καλά ως εδώ αλλά το έχετε καταστρέψει το μανικιούρ σας και άμεσα δεν πρόκειται να σας το διορθώσει ή ανανεώσει η nail artist. 

Αυτό σημαίνει πως τις επόμενες εβδομάδες θα περιποιείστε μόνες σας το μανικιούρ-πεντικιούρ όπως επίσης και τα μαλλιά.

Στο συγκεκριμένο

post όμως θα ασχοληθούμε με το μανικιούρ που χάλασε. Κι εσείς πρέπει να το διορθώσετε αμέσως. Τι κι αν είστε κλεισμένες στο σπίτι; Το nail look πρέπει να είναι άψογο, πρώτα για εσάς και ύστερα για τους άλλους.

Δείτε λοιπόν τι ακριβώς πρέπει να κάνετε:

Αρχικά θα πάρετε μια μπατονέτα και θα την ποτίσετε με ασετόν και στη συνέχεια θα αφαιρέστε απαλά το βερνίκι στο σημείο που έχει χαλάσει.

Παίρνετε το βερνίκι και απλώνετε ελάχιστη ποσότητα μόνο στο σημείο που έχετε διορθώσει. Εφαρμόζετε όσες στρώσεις είχατε χρησιμοποιήσει και την προηγούμενη φορά εσείς ή η μανικιουρίστ. Πιθανότατα ήταν δύο.

Τέλος απλώνετε διάφανο top coat κατά προτίμηση σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Με αυτό τον τρόπο θα κλειδώσετε το χρώμα το οποίο θα παραμείνει σταθερό και αναλλοίωτο για μέρες.

Διαβάστε ακόμη:

Πως θα δημιουργήσετε το 60’s hairstyle που λατρεύουν οι celebrities

Οι οίκοι μόδας δημιουργούν make up collections που είναι μικρά έργα τέχνης

Keywords
Τυχαία Θέματα