Ήρθε η στιγμή να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε τα beauty προϊόντα σας -Δείτε τέλειες ιδέες!

Φτιάξατε τις ντουλάπες σας και τα συρτάρια, τακτοποιήσατε εσώρουχα και ρούχα ανά χρώμα και κατηγορία και κάποιες από εσάς κατεβάσατε τα καλοκαιρινά. Το κάνατε και με τα παπούτσια σας.

Το μπάνιο σας είναι πεντακάθαρο, έχετε ακολουθήσει όλες τις προτάσεις μας για DIY μάσκες μαλλιών, προσώπου και σώματος, μάθατε επιτέλους να κάνετε μια γαλλική πλεξούδα της προκοπής και τώρα είπατε να χαλαρώσετε λιγάκι και να δείτε μερικά επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς στο Netflix.

Οι μέρες

σας φαίνονται ατελείωτες μέσα στο σπίτι και το σίγουρο είναι πως όταν επιτέλους βγείτε θα έχετε την ωραιότερη επιδερμίδα ever, μαλλιά με ρίζα μεν αλλά πιο λαμπερά και απαλά, πεντακάθαρο σπίτι και ίσως με μερικά έξτρα κιλά μιας και έχετε μάθει να φτιάχνετε όλες τις συνταγές της μαμάς σας για φαγητά και γλυκά.

Εμείς λοιπόν σήμερα σας έχουμε μία ακόμη αποστολή. Θα τακτοποιήσετε επιτέλους τα beauty προϊόντα σας που είναι ατάκτως ερριμμένα. Κάποια στο μπάνιο, κάποια σε κουτιά στην κρεβατοκάμαρα και άλλα στο ντουλάπι που έχετε στο καθιστικό. Και σίγουρα δεν τα έχετε στοιχίσει ανά κατηγορία με αποτέλεσμα να ψάχνετε μία ολόκληρη μέρα το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν και να μην το βρίσκετε.

Τώρα λοιπόν όλα αυτά θα αλλάξουν. Θα οργανώσετε τα πάντα. Και μάλιστα ακολουθώντας τις beauty bloggers. Εκείνες που γνωρίζουν πολύ καλά πόσο μεγάλη σημασία έχει να είναι όλα στη θέση τους.

Δείτε στη συνέχεια και ξεκινήστε το ξεκαθάρισμα. Επίσης θα πρέπει, όσο κι αν σας στενοχωρεί, να πετάξετε προϊόντα που έχουν λήξει ή εκείνα που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ εδώ και αρκετούς μήνες-χρόνια.

Και κάτι ακόμη: Πριν να τα βάλετε στη θέση τους ξεχωρίστε τα προϊόντα περιποίησης από εκείνα του μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα