Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το πράσινο κονσίλερ

Το κονσίλερ το γνωρίζετε, δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι το προϊόν που υπάρχει στο νεσεσέρ όλων σας ώστε να καλύπτετε μαύρους κύκλους και μικρές ατέλειες. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα το εφαρμόζετε και σε σημείο όπως τα ζυγωματικά για να χαρίζετε έξτρα λάμψη. Είναι ένα μικρό μυστικό των celebrity make up artists που αποκάλυψαν και το ακολουθήσατε αμέσως.

Υπάρχει όμως κι ένα κονσίλερ με πράσινο χρώμα που ακόμη δεν έχει μπει στη ρουτίνα σας. Κι αυτό γιατί δεν γνωρίζετε τι ακριβώς κάνει και πως πρέπει να το χρησιμοποιείτε. Γι’ αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ. Για να σας πούμε ότι είναι

απαραίτητο, ακριβώς όπως και το κανονικό κονσίλερ. Και πρέπει να πάρει μια θέση δίπλα του. Γιατί από εδώ και στο εξής θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια.

Αρχικά θα πρέπει να μάθετε ότι το πράσινο κονσίλερ είναι διορθωτικό προϊόν. Και πιο σωστά εξουδετερωτικό αφού εξαφανίζει τις κοκκινίλες. Είναι η φόρμουλα που θα σας σώσει τώρα την άνοιξη όπου οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί είναι συνηθισμένα σημάδια χάρη στις αλλεργίες που παραμονεύουν. Επίσης είναι ότι καλύτερο για τα σπυράκια και τα σημάδια που αφήνουν στην επιδερμίδα.

Αν δεν το ξέρετε ήδη το πράσινο είναι το αντίθετο του κόκκινου χρώματος και αυτός είναι ο λόγος που το εξαφανίζει. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να απλώσετε το πράσινο κονσίλερ τοπικά φυσικά και πάνω στις κοκκινίλες, τα σημάδια ή τα σπυράκια. Με πολύ απαλές κινήσεις και με τα δάχτυλα. Ταμποναριστά δηλαδή. Στη συνέχεια απλώνετε σε όλο το πρόσωπο το φον ντε τεν και τέλος την πούδρα σας.

Προσοχή η επιδερμίδα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρή και πλούσια ενυδατωμένη πριν απλώσετε το κονσίλερ. Φυσικά εφαρμόζετε το κανονικό κονσίλερ στην περιοχή των ματιών.

Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα πράσινα κονσίλερ. Δεν υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις οπότε δεν θα μπερδευτείτε. Απλά θα αγοράσετε το προϊόν που σας βολεύει περισσότερο.

Maybelline New York Master Camo Pen

Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid

Vichy Dermablend Redness Corrector

NYX Concealer Jar

Art Deco Color Correcting Stick

Διαβάστε ακόμη:

Χαρίστε έξτρα όγκο στα μαλλιά σας απλά και γρήγορα

H αλογοουρά της Millie Bobby Brown που πρέπει να υιοθετήσετε σήμερα αν θέλετε να μοιάζετε με έφηβη

Keywords
Τυχαία Θέματα